Kuva: AOP

Millie Bobby Brown joutui TikTok-tähden hurjien väitteiden kohteeksi - fanit raivostuivat

15.07.2021 11:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Millie Bobby Brownin asianajajat ovat aloittaneet toimet TikTok-tähteä kohtaan.

TikTok-tähti Hunter “Echo” Ecimovin, 20, julkaisema video (joka on myöhemmin poistettu) oli levinnyt alkuviikosta kovasti maailmalla, sillä siinä mies oli kertonut yksityiskohtia deittailustaan näyttelijä Millie Bobby Brownin, 17, kanssa.

Echo muun muassa kertoi videolla, kuinka oli seurustellut Millie Bobby Brownin kanssa jo silloin, kun näyttelijä oli 16-vuotias, ja he olivat tavanneet, kun Brown oli vasta 15.

Echo muun muassa sanoi, että suhde oli hyvin seksuaalinen ja hän asui Brownin luona kahdeksan kuukautta ja Brownin vanhemmat olivat sujut asumisjärjestelyn kanssa. Lopulta Echo myös puhui supertähdesta hyvin rumasti ja kertoi muun muassa, että Brown olisi ollut pakkomielteinen suhteesta.

Fanit olivat raivostuneet kovasti ja vaatineet Echoa muun muassa vankilaan.

"Olet hirviö. Joudut vielä vankilaan"

"Tämä on todella rumaa toimintaa, Echo"

"Haet vain huomiota hyvin väärällä tavalla"

Millie Bobby Brownin asianajajat ovat ottaneet videon tosissaan ja aikovat tehdä toimia, jotta Echo saadaan hiljaiseksi. Millie on myös TMZ-julkaisun mukaan kertonut, että Echon väitteet eivät ole totta. Asianajajat eivät ole myöskään kommentoineet julkisuuteen tarkasti, ovatko vain tietyt väitteet, vai jopa kaikki, pelkkää valhetta.

Millie Bobby Brown on nähty viime aikoina hyvin läheisissä tunnelmissa rokkari Bon Jovin pojan Jake Bongiovin, 19, kanssa.

Lue myös: Uusi superpari? Millie Bobby Brownin uskotaan seurustelevan tunnetun rokkarin pojan kanssa

Lue myös: Millie Bobby Brown heitti bensaa liekkeihin: Julkaisi hellän yhteiskuvan Bon Jovin pojan kanssa

Lähde: The Blast, Sun

Kilpailut

Uusimmat