Kuva: AOP

Chrissy Teigeniltä avoin tilitys kiusaamiskohun jälkimainingeissa: "En pysty enää olemaan hiljaa!"

15.07.2021 23:15 - Iiro Myllymäki

Chrissy Teigen kertoo masentuneensa skandaalin myötä.

Nettikiusaamisskandaalissa ryvettynyt malli Chrissy Teigen, 35, on julkaissut Instagramissa rehellisen päivityksen, jossa hän kertoo tämänhetkisestä voinnistaan.

Tuntuu niin oudolta teeskennellä täällä nettimaailmassa ja olla kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan, kun taas oikeassa elämässä olen ihan paskana. Ulos meneminen on kamalaa eikä tunnu oikealta, ja kotona oleminen yksin oman mieleni kanssa pistää masentuneen pääni pyörälle”, Teigen kirjoittaa.

Teigen ajautui kohun keskelle, kun toukokuussa kävi ilmi, että nainen oli lähettänyt epäasiallisia viestejä tosi-tv-tähti Courtney Stoddenille, 26, kymmenen vuotta sitten. Stodden kertoi, että Teigen oli yksityisviesteissä kehottanut häntä tappamaan itsensä. Lisäksi Teigen oli tehnyt julkisia Twitter-päivityksiä, joissa hän oli niin ikään viitannut Stoddenin kuolemaan.

Teigen on pyytänyt käytöstään anteeksi. Kohu johti Teigenin poistumiseen Twitteristä ja siihen, että hän jättäytyi pois Never Have I Ever -sarjan ääniroolista.

Nyt Teigen kirjoittaa kokevansa, että mitä tahansa hän aiheesta netissä sanookaan, sitä ei pidetä oikeana ratkaisuna eikä hän myöskään halua kuulostaa valittajalta, kun on itse tehnyt väärin.

”Tiedän vain, että rakastan teitä ja kaipaan teitä. Tarvitsin tämän rehellisen hetken kanssanne. En tiedä, onko kannattavaa sanoa mitään tätä, koska tämäkin kirjoitus tullaan vain teilaamaan. En kuitenkaan pysty enää olemaan hiljaa!” Teigen kirjoittaa.

Naisen päivityksen pääset katsomaan alta tai tämän linkin takaa.

Teigen on saanut paljon tukea ulostulonsa jälkeen kommenttikentässä.

”Olet osoittanut minulle aina pelkkää ystävällisyyttä ja rakkautta, ja toivon, että voit osoittaa sitä nyt itsellesi”, kirjoittaa malli Tess Holliday.

”Lähetän sinulle paljon rakkautta, kaunokainen”, kirjoittaa puolestaan Paris Hilton.

Lue myös: Chrissy Teigen rikkoi hiljaisuuden ja pyytää anteeksi - kiusaamiskohu johti potkuihin

Lue myös: Chrissy Teigen piinasi 16-vuotiasta mallia vihaviesteillä - 'Hän kehotti minua tappamaan itseni'

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat