Kuva: AOP

Chrissy Teigen piinasi 16-vuotiasta mallia vihaviesteillä - 'Hän kehotti minua tappamaan itseni'

12.05.2021 15:15 - Roy Kokkonen

Courtney Stoddenin mukaan hän sai 16-vuotiaana Chrissy Teigenilta törkeitä vihaviestejä Twitterissä sekä julkisesti että yksityisesti. "En malta odottaa sinun kuolevan", luki eräässä viestissä Stoddenin mukaan.

Vuonna 2011 tuolloin vasta 16-vuotias malli, laulaja ja tosi-tv-tähti Courtney Stodden, 26, nostatti suuren kohun menemällä naimisiin häntä 34 vuotta vanhemman näyttelijä Doug Hutchisonin, 60, kanssa. Hän on sen jälkeen osallistunut useisiin tosi-tv-sarjoihin, joissa on seurattu hänen rakkauselämäänsä.

Avioliiton seurauksena sekä Stodden että Hutchinson saivat valtavat määrät vihaviestejä. Stoddenin uusien väitteiden mukaan vihaviestejä lähetti myös huippumalli Chrissy Teigen, 35.

– Hän ei ainoastaan twiitannut minusta julkisesti, vaan lähetti myös yksityisviestejä, joissa kehotti minua tappamaan itseni. Viesteissä luki esimerkiksi "En malta odottaa sinun kuolevan", Stodden kertoo Daily Beastille.

Courtney Stodden kertoo saaneensa vihaviestejä Chrissy Teigeniltä 16-vuotiaana. (kuva: AOP)

Osa Teigenin julkisista twiittauksista on vielä nähtävissä Twitterissä, osa on poistettu. Teigenin hyökkäävistä twiiteistä on nähtävissä kuvakaappauksia Daily Mailin sivuilla. Niissä Teigen kehottaa Stoddenia muun muassa menemään "nukkumaan ikuisesti" ja fantasioi hänen hautajaisistaan.

Teigenin käytökselle ei ole esitetty selitystä julkisuudessa. Hän ei ole kommentoinut Stoddenin väitteitä hyökkäävistä yksityisviesteistä.

Stoddenin ja Hutchisonin yhteiselo jatkui on-off-suhteena maaliskuuhun 2018 asti, jolloin Stodden haki avioeroa. Avioero astui lopullisesti voimaan maaliskuussa 2020.

Lue myös: Chrissy Teigen paljastaa oudoimmat paikat, joissa on harrastanut seksiä: 'Ne olivat hyviä hetkiä!'

Lue myös: Chrissy Teigen yläosattomassa kuvassa lapsensa kanssa - someraivo repesi

Lähde: The Daily Beast

Kilpailut

Uusimmat