Kuva: AOP

Game of Thronesin spin off -sarjan kuvaukset keskytyivät hetkeksi - syy tuskin yllättää

20.07.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

House of the Dragon -sarjan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Game of Thronesin tarinaa

HBO:n seuraava jättituotanto on fantasiasarja House of the Dragon, jossa seurataan Game Of Thronesista tutun Targaryen-suvun elämää. House of the Dragonin tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen Game of Thronesin tarinaa.

Nyt Deadline-sivusto uutisoi, että sarjan kuvaukset on pysäytetty hetkeksi koronaviruksen vuoksi. Iso-Britanniassa sijaitsevan kuvausryhmän jäsenellä, tai jäsenillä, on todettu tartunta sunnuntaina ja tämän vuoksi koko tuotanto seisoo muutaman päivän. Kuvaukset jatkuvat todennäköisesti keskiviikkona.

Game of Thrones perustui George R. R. Martinin kirjoittamaan A Song of Ice and Fire -kirjasarjaan (suom. Tulen ja jään laulu), kun taas tuleva sarja sijoittuu Martinin Fire And Blood -kirjaan.

House of Dragonin pitäisi ilmestyä ensi vuonna ja siinä näyttelevät muun muassa Paddy Considine, Olivia CookeMatt Smith, Emma D’Arcy sekä Fabien Franke.

Vastikään uutisoimme myös, että Netflixin hittisarjan Bridgertonin kuvaukset jouduttiin pysäyttämään koronaviruksen vuoksi. Voit lukea lisää täältä.

Lue myös: Bridgertonin toisen tuotantokauden kuvaukset keskeytyivät hetkeksi

Lue myös: Game of Thrones -fanit saivat iloisia uutisia: Spin-off-sarja julkaistaan vuonna 2022

Lue myös: Game of Thronesin spin-off-sarjasta ensimmäisiä maistiaisia - fanit repesivät innosta

Lähde: Deadline

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat