Kuva: AOP

Marja Hintikka ja Ile Uusivuori suloisessa kuvassa - parilla on romanttinen tapa viettää kesäiltoja

20.07.2021 17:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Hintikka ja Ile Uusivuori ovat olleet yhdessä noin 15 vuotta.

Toimittaja-juontaja Marja Hintikan, 42, ja hänen miehensä Ilkka "Ile" Uusivuoren, 41, yhteinen matka alkoi noin 15 vuotta sitten. Pariskunnalle on suhteen aikana siunaantunut kolme lasta.

Nyt Hintikka on julkaissut rakkaudentäyteisen kuvan, jossa poseeraa yhdessä Uusivuoren kanssa. Julkaisussa Hintikka kertoo, kuinka pari viettää romanttista laatuaikaa.

"Parasta kesässä 2021: kun lapset on saatu nukkumaan, levitetään pyyhkeet ja tyynyt laiturille, syödään iltapalaa, katsellaan lipuvia pilviä ja pussaillaan", Hintikka kirjoittaa.

"Mutta kertokaapa, miten tän maagisen kesäfiiliksen voisi mustaviinimarjamehun tapaan pullottaa ja säilöä mukaansa marraskuulle?" hän jatkaa nauraen.

Näet koko julkaisun alta. Jos se ei näy, paina tästä.

Hintikka ja Uusivuori tapasivat työpaikalla. Hintikka oltiin laitettu radiotyössään paikalle, jota kutsuttiin leikkisästi "kuormasta syöjän paikaksi".

"Kaikki siinä aiemmin istuneet olivat jollain tapaa sekaantuneet kollegaansa. Olin ihan raivona ja vannoin, että murran tuon työpisteen kirouksen. Mutta eipä siinä mitään ollut tehtävissä, kun tällainen maailmanluokan hottis ilmestyi samaan toimitukseen töihin ja alkoi pyydellä lounasseuraksi... Sillä tiellä ollaan edelleen!" toimittaja paljasti huhtikuussa.

Lue myös: "Kuormasta syöjän paikka" - Marja Hintikka muistelee hetkeä, jolloin tapasi Ile-miehensä

Lue myös: Marja Hintikka paljastaa ensimmäiset sanat, jotka sanoi esikoiselleen - "Sydän täyttyi rakkaudesta"

Kilpailut

Uusimmat