Kuva: AOP

Lähde: Adele seurustelee LeBron Jamesin agentin kanssa - näyttäytyivät yhdessä koripallo-ottelussa

21.07.2021 11:15 - Ella Haura

Lähde kertoo, että laulaja ja Rich Paul ovat tapailleet toisiaan jo usean kuukauden ajan.

Laulaja Adele, 33, näyttäytyi pitkästä aikaa julkisella paikalla, kun tähti saapui katsomaan hiljattain järjestettyä NBA-koripallon finaaliottelua. Hän istui katsomossa huippukoripalloilija LeBron Jamesin, 36, agentin Rich Paulin, 39, seurassa.

Lähde vahvistaa People-julkaisulle, että Paul ja Adele on tapaillut toisiaan jo useamman kuukauden ajan. Kaksikko ei ole itse kommentoinut asiaa. Adele erosi vuonna 2019 aviomiehestään Simon Koneckista, 47, jonka kanssa hänellä on poika nimeltä Angelo, 8. Liiton jälkeen Adelen huhuttiin tapailevan brittiräppäri Skeptaa, 38

Phoenixissä järjestettyä finaaliottelua oli Adelen ja Paulin lisäksi seuraamassa useita tähtiä, kuten laulaja Vanessa Hudgens, 32, ja rap-artisti Lil Wayne, 38.

Alla olevasta urheilukanava ESPN:n julkaisemasta videosta näet kaikki ottelua katsomassa olleet julkkikset. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen tästä.

Twitter täyttyi myös fanien jakamista, tuoreesta pariskunnasta otetuista kuvista. Adele ja Paul istuivat ottelussa paraatipaikoilla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

Lue myös: Adele täytti 33 vuotta ja julkaisi hurmaavia kuvia juhlan kunniaksi - faneilla vain yksi kysymys

Lue myös: Adele palasi julkisuuteen Oscareiden jatkoilla - kuva muuttuneesta laulajasta villitsi fanit

Lue myös: Adele veti ostohousut jalkaan: Osti kolmannen talon samalta asuinalueelta 8,4 miljoonalla eurolla

Lähde: People

Suosittelemme

Uusimmat