Kuva: All Over Press

Adele veti ostohousut jalkaan: Osti kolmannen talon samalta asuinalueelta 8,4 miljoonalla eurolla

16.07.2021 11:15 - Senja Rapila

Laulajatähti omistaa nyt Beverly Hillsin asuinalueelta kolmen kiinteistön kokonaisuuden.

Laulaja Adele, 33, on ostanut kolmannen kiinteistön Los Angelesissa sijaitsevalta asuinalueelta, uutisoi Dirt. Adele maksoi vuonna 1957 rakennetusta talosta, jota voisi kutsua jopa pieneksi kartanoksi, yli 8,4 miljoonaa euroa. Yli 500 neliöisessä kartanossa on neljä makuuhuonetta ja neljä vessaa. Talo sijaitsee hänen nykyisen kotinsa vieressä.

Talon edelliset asukkaat ovat Adelen hyvä ystävä Nicole Richie ja hänen miehensä, muusikko Joel Madden. Asunto ei ollut koskaan virallisesti kaupan, vaan mitä ilmeisimmin kauppa on tehty niin sanotusti "suljettujen ovien takana".

Adele omistaa jo kaksi kiinteistöä samalta asuinalueellta. Ilmeisimmin laulaja hakee yksityisyyttä kolmen talon kokonaisuudella. Tiettävästi Adelen ex-mies Simon Konecki asuu talossa, jonka hän omistaa ajotien toiselta puolelta (alapuolella olevassa kuvassa no.2).  Adelella on yksi yhteinen lapsi ex-miehensä kanssa (Angelo, 8).

Asuinalueella Adelella on runsaasti julkkisnaapureita. Mila Kunis ja Ashton Kutcher, Jennifer Lawrence, Zoe Saldana, Nicole Kidman ja Keith Urban, Katy Perry, Cameron Diaz sekä Penelope Cruz ja Javier Bardem asuvat samalla asuinalueella.

Olemme aiemmin kertoneet, kuinka Ed Sheeran haluaa ostaa naapuritalojen omistajat ulos tonteiltaan. Kotikaupungissaan Suffolkissa "Sheeranvilleä" rakentava artisti on kasvattanut omistamansa tontin kokoa aina, jos joku naapureista on myynyt oman talonsa- ja/tai tonttinsa. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Lue myös: Adele bongattiin jälleen brittiräppärin kanssa - "Hän vaikutti kuin keltä tahansa tyttöystävältä"

Lue myös: Adele täytti 33 vuotta ja julkaisi hurmaavia kuvia juhlan kunniaksi - faneilla vain yksi kysymys

Lähde: Dirt

Kilpailut

Uusimmat