Kuva: All Over Press

Jessica Alba käy terapiassa lastensa kanssa - tyttären yllättävä pyyntö pysäytti

26.07.2021 17:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

40-vuotias näyttelijä kertoo, että terapia vanhimman tyttären kanssa on ollut antoisa ja palkitseva kokemus.

Näyttelijä Jessica Alba, 40, on paljastanut käyvänsä aktiivisesti terapiassa lastensa kanssa. Näyttelijä teki yllättävän paljastuksen Katherine Schwarzeneggerin Instagram-sarjassa Before, During & After Baby

Alba kertoo, että terapia on ollut toimiva ratkaisu erityisesti hänelle ja 13-vuotiaalle tyttärelleen Honorille

- Aloin käymään terapiassa Honorin kanssa, kun hän oli 11-vuotias. Minusta tuntui siltä, että oma suhteeni vanhempiini kärsi, koska he eivät tienneet kuinka kommunikoisivat kanssani ja millaista kohtelua kaipasin. En halunnut kokea sitä samaa Honorin kanssa, joten aloimme käymään yhdessä terapiassa, hän paljastaa.

- Kamppailen sen kanssa, etten kohtelisi häntä kuin pientä lasta. Haluan kohdella kaikkia lapsiani vauvoina. Yritän olla samanlainen vanhempi heille kuin mitä olin silloin, kun he olivat pieniä.

Terapia oli toimiva ratkaisu, sillä 13-vuotias Honor löysi äitinsä mukaan siellä "äänensä". Hän uskalsi kertoa rohkeasti mielipiteitään ja ajatuksiaan kasvatuksesta. Hän neuvoi äitiään muun muassa siinä, kuinka haluaa tulla nuhdelluksi tai ohjatuksi tilanteissa, joissa hän on itse mokannut.

Alballa on yhteensä kolme lasta. Honorin lisäksi hänellä on tytär Haven, 9, sekä poika Hayes, 3. Alba kertoo haastattelussa, kuinka Honor oli esittänyt äitinsä yllättävän toiveen perheen dynamiikasta. Hän oli toivonut terapiassa, että haluaisi viettää enemmän aikaa kaksin äitinsä kanssa, ilman että perheen toinen tytär Haven on paikalla.

- Se oli iso juttu. Hän myös sanoi, että minun pitää kohdella häntä omana itsenään ja Havenia omana itsenään. Että en voi vain pitää heitä samanlaisina. Pakko sanoa, että kamppailen sen kanssa oikeastaan vieläkin.

Lue myös: Jessica Alba julkaisi kuvan lakatuista varpaankynsistään - kommenttikenttä räjähti

Lue myös: Jessica Alba julkaisi kuvan 13-vuotiaasta tyttärestään - mukana koskettava kirjoitus

Lue myös: Jessica Alban naisellisessa toimistolookissa yhdistyvät kauden trendit - katso, kuinka kopioit asun

Lähde: ET! Online

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat