Kuva: AOP

Ben Affleckin ja Matt Damonin käsikirjoittama elokuva julkaistaan pian - edellinen toi Oscarin

27.07.2021 22:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

The Last Duel -elokuva julkaistaan lokakuussa.

Matt Damon, 50, ja Ben Affleckin, 48, ura oli alussa kivinen eikä töitä meinannut löytyä Hollywoodissa. Lopullinen läpimurto tuli,  kun he saivat myytyä yhteisen käsikirjoituksensa Good Will Hunting -elokuvaan. Elokuvasta Damon ja Affleck nappasivat myös Oscar-palkinnon parhaasta käsikirjoituksesta ja näyttelivät siinä itse.

Damonin ja Affleckin uusi yhteinen elokuva on The Last Duel, jossa he näyttelevät pääosia sekä vastaavat myös käsikirjoituksesta yhdessä Nicole Holofcenerin kanssa. The Last Duelin ohjasi Ridley Scott.

Damon kertoi Entertainment Tonight -julkaisulle, että uskoo ystävysten jatkavan yhteistyötä tulevaisuudessakin.

- Meillä oli todella hauskaa The Last Duelin parissa ja uskon, että yhteistyö tulee jatkumaan, koska se ei ollutkaan niin aikaa vievää toimintaa kuin alussa uskoimme.

1990-luvulla Good Will Huntingin käsikirjoittaminen söi aikaa valtavasti, sillä silloin alan rakenteet eivät olleet vielä täysin kaksikon hallussa.

- Silloin emme oikein ymmärtäneet, kuinka tällaista tehdään ja kirjoitimme tuhansia sivuja, jotka lopulta yritimme kasata elokuvaksi.

The Last Duel sijoittuu keskiaikaan ja se kertoo tarinan kahdesta ritarista, joiden välit rikkoutuvat ja he haastavat toisensa kaksintaisteluun.

The Last Duel julkaistaan lokakuussa.

Lue myös: Ben Affleckin ulkonäkö uutuuselokuvassa hämmentää - jopa itse näyttelijä ihmetteli

Lue myös: Ennen julkisuutta Ben Affleck nukkui Matt Damonin sohvalla: "Olimme niin köyhiä"

Lähde: Indiewire, People

Kilpailut

Uusimmat