Kuva: AOP

Aquaman-tähti Amber Heardille vaadittiin potkuja - elokuvantekijät eivät välitä painostuksesta

02.08.2021 20:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Aquaman 2 -elokuvan tuottaja kertoo tuoreessa haastattelussa, että tekijät eivät aio reagoida fanien tuottamaan paineeseen.

Fanit vaativat viime vuonna näyttelijä Amber Heardille, 35, potkuja Aquaman-elokuvasarjasta, kun Heard oli toimittanut todisteita hänen ex-miehensä Johnny Deppin ja The Sun -julkaisun väliseen oikeustaisteluun. Depp hävisi tapauksen ja joutui jättämään roolinsa Ihmeotukset-elokuvasarjassa.

Heardin korvaajaksi ehdotettiin Game of Thrones -tähteä Emilia Clarkea, 34, josta eräs fani oli tehnyt myös upean luonnoksen.

Aquaman 2 -elokuvan tuottaja Peter Safran kertoi Deadline-julkaisun haastattelussa, että elokuvien tekijät eivät välitä fanien tuottamasta paineesta.

- Emme aio reagoida siihen. Haluamme tehdä asioita, jotka ovat parasta elokuvalle. Meidän mielestämme James Wan, Jason Momoa ja Amber Heard kuuluvat siihen universumiin, Safran sanoi haastattelussa.

- Twitter-maailmassa tapahtuu jatkuvasti asioita, mutta toimenpiteitä toiveiden täyttämiseksi ei tarvitse miettiä, mies jatkoi.

Ensimmäinen Aquaman julkaistiin vuonna 2018 ja se oli valtava menestys, tuottaen maailmanlaajuisesti yli miljardin dollarin lipputulot. Elokuvan jatko-osa julkaistaan näillä näkymin joulukuussa 2022.

Lue myös: Aquaman-tähti Amber Heardille vaaditaan potkuja - korvaajaksi ehdotetaan jälleen Emilia Clarkea

Lue myös: Ei sittenkään potkuja? Amber Heard kertoo olevansa valmis suosikkirooliin

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat