Kuva: AOP

Aika palata vielä kerran Rahapajaan - viimeisen kauden karmaiseva traileri on julkaistu

03.08.2021 10:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Viides kausi julkaistaan pian.

Netflix tarjosi esimakua huippusuositun rikossarjan, Rahapajan viidennestä tuotantokaudesta julkaisemalla trailerin, josta ei toimintaa puutu. Uusi kausi julkaistaan kahdessa osassa. Ensimmäisistä jaksoista pääsee nautiskelemaan 3. syyskuuta 2021 ja seuraavista 3. joulukuuta 2021.

Rahapaja, alkuperäiseltä nimeltään La Casa De Papel on Netflixin tämän hetken katsotuin ei-englanninkielisellä alkuperäisnimellä varustettu sarja. Sarjan neljäs kausi keräsi hillittömät 65 miljoonaa katselukertaa.

Uudella kaudella tullaan näkemään myös uusia hahmoja. Näyttelijäkaartiin liittyy muun muassa Sense8-sarjasta tuttu Miguel Ángel Silvestre, 39. Hänen lisäkseen uusina kasvoina tullaan näkemään myös näyttelijät Patrick Criado, 25, ja José Manuel Seda, 52.

Netflix on tiedottanut, että tuleva viides kausi jää sarjan viimeiseksi. Espanjalaislehti Marca on kertonut, että sarjan päätös johtuu siitä, että suurta castia on vaikea saada enää pidettyä kiinni sarjassa ja heidän vaatimuksensa alkavat olla menestyksen myötä kovia. Rahapajan luojat työstävät parhaillaan kuitenkin jo uusia tarinoita Netflixiin, vielä ilmestymättömiä White Lines -sekä Sky Rojo -sarjoja, jotka näkevät päivänvalon toivottavasti ensi vuonna. 

Rahapajan karmivaan tunnelmaan voit kurkistaa trailerista. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen täältä.

Lue myös: Kolme prostituoitua karkaavat parittajaltaan - Rahapajan tekijöiltä uusi Netflix-sarja

Lähde: What's on Netflix

Suosittelemme

Uusimmat