Kuva: AOP

Järkälemäinen Ryan Reynolds vitsailee uutuuselokuvan videolla - "En mahdu enää Deadpool-asuun"

03.08.2021 13:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Free Guy -niminen sci-fi-komediaelokuva julkaistaan 11. elokuuta ja Reynolds esittää siinä päähenkilön lisäksi myös lihaksikasta Dude-hahmoa.

Ryan Reynoldsin, 44, tähdittämä sci-fi-komedia Free Guy julkaistaan 11. elokuuta.

Free Guyssa Reynolds esittää miestä, joka huomaa olevansa yksi videopelin hahmoista. Lopulta hän päättää alkaa supersankariksi ja käsikirjoittaa maailman täysin uudelleen.

Elokuvan ohjauksesta vastaa Shawn Levy ja siinä näyttelevät Reynoldsin lisäksi Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar and Taika Waitit.

Nyt Reynolds on julkaissut elokuvasta maistiaisen, jossa nähdään hänen kaksoisolentonsa Dude, joka on valtavan lihaksikas ilmestys. Videolla Reynolds myös kertoo "elämästään lihaksikkaana". Kokonaisuus on tehty tietokoneella, mutta näyttää hyvinkin aidolta.

- En tiedä mitä olette kuulleet muilta näyttelijöiltä raskaasta työstä, mutta minulla ei ollut aikaa moiseen. Käytän salaista aamupalareseptiä ja olen ollut tällainen viikon ja se tuntuu kivalta.

Videolla Reynolds myös kertoo, että ei mahdu enää Deadpool-supersankarinasuunsa, mutta elämä on kasvamista varten, sekä vitsailee perheestään.

- Teimme nuorimman tyttäremme, kun olin näin lihaksikas. Lapsi syntyi täysikasvuisena ja hänellä oli kengät jalassa. Se oli outoa Blakelle (Blake Lively, Reynoldsin vaimo).

Näet hulvattoman videon alta tai tästä.

Lue myös: Innokkaat fanit kaatoivat turva-aidat - Ryan Reynolds meinasi jäädä sortuvien rakenteiden alle

Lue myös: Dwayne Johnson repi ulkoporttinsa irti - Ryan Reynolds "räjäytti internetin" kommentillaan

Lähde: Collider

Kilpailut

Uusimmat