Kuva: AOP

Frendien paluujakso herätti Jennifer Anistonin ja David Schwimmerin tunteet - alkaako tästä odotettu rakkaustarina?

11.08.2021 18:45 - Senja Rapila

Aniston ja Schwimmer paljastivat Frendien paluujaksossa aiemmin tänä vuonna, että koko sen ajan, kun Frendejä kuvattiin, he olivat tahoiltaan ihastuneita toisiinsa.

Frendit-tähdet Jennifer Aniston, 52, ja David Schwimmer, 54, ovat paljastaneet aiemmin Frendien paluujaksossa, että he olivat sarjan kuvausten aikana toisiinsa todella ihastuneita. Tunne oli molemminpuolinen, mutta he eivät koskaan päässeet ihastuksesta eteenpäin.

- Jossakin vaiheessa olimme molemmat hyvin ihastuneita toisiimme, mutta olimme vain kuin ohikulkumatkalla, koska toinen meistä oli aina parisuhteessa. Emme koskaan ylittäneet rajaa, vaan kunnioitimme sitä, Schwimmer kertoi tuolloin.

Nyt lähipiiristä on paljastettu, että Frendien paluujaksossa tapaaminen on saanut Anistonin ja Schwimmerin lähentymään. Kerrotaan, että kaksikko on viettänyt aikaa yhdessä Los Angelesissa paluujakson kuvaamisen jälkeen.

- Paluujakson kuvaamisen jälkeen kävi ilmi, että menneiden muistelu oli herättänyt jälleen tunteita molemmissa, ja että heidän välinen kemiansa oli vieläkin läsnä, lähde on kertonut.

Lähteen mukaan Aniston ja Schwimmer alkoivat tekstailemaan välittömästi paluujakson kuvaamisen päätyttyä ja viime kuussa Schwimmer matkusti New Yorkista Los Angelesiin tapaamaan Anistonia.

Voisiko tästä tulla seuraava vuosikymmenen rakkaustarina? Se jää nähtäväksi.

Lue myös: Emmy-ehdokkuus muistuttaa Courteney Coxia Frendit-sarjan aikaisesta pettymyksestä: 'Se satutti'

Lue myös: Jennifer Aniston kritisoi Frendeissä vieraillutta tähtinäyttelijää: 'Paskoi ohjelman päälle'

Lue myös: "Tapailisitko nuorta Chandleria vai Joeyta?" - Courteney Cox ja tytär visailevat hauskalla somevideolla

Lue myös: Jennifer Anistonin kaksoisolennon imitaatio Frendien Rachelista loksauttaa leuat - katso video

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat