Kuva: AOP

Love Island Suomi ei alakaan tänään - Tuottaja: "Poikkeuksellinen tilanne ja vaikea päätös"

16.08.2021 11:02 - Henna Koste

Ohjelman tuotannossa on paljastunut kaksi koronatartuntaa.

Love Island Suomen kolmannen tuotantokauden oli tarkoitus alkaa tänään maanantaina. Uudet jaksot alkavatkin vasta viikon kuluttua. Uuden kauden lykkääntymisen syynä on kaksi tuotannossa paljastunutta koronatartuntaa. MTV:ltä kerrotaan, että tuotannossa on ollut mittavat turvatoivet ja lukuisia koronatestauksia. Ohjelmaa kuvataan vain yhden päivän viiveellä ja ohjelman tapahtumat näkyvät jo seuraavana päivänä televisiossa. Ohjelman kuvaamista ei voi keskeyttää ilman, että se näkyy ohjelman lähetysajassa.

- Tämä on poikkeuksellinen tilanne ja vaikea päätös, mutta se on ainoa mahdollinen, koska sekä MTV:lle että ITV:lle kaikkien tuotannon jäsenten turvallisuus ja terveys on tärkeintä. Tuotantokauden aloituksen siirtäminen on tietysti niin meille tekijöille kuin sarjaa odottaville faneille valtava pettymys. Meidän ensisijainen tehtävämme on kuitenkin turvata niin saarelaisten kuin muunkin tuotantotiimin terveys. Olemme päättäneet siirtää ohjelman aloitusta, jotta ehdimme varmistaa tuotannossa mukana olevien turvallisuuden, sanoo ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä.

Tuotantoyhtiöstä kerrotaan, että koko työryhmä on testattu ennen tuotannon alkamista ja testauksia jatketaan säännöllisesti. 

- Olemme noudattaneet tarkasti hygienia- ja koronaohjeistuksia sekä olleet yhteydessä Helsingin kaupungin koronavirusneuvontaan ja noudatamme infektioalan erikoislääkäreiden ohjeita. Näillä toimenpiteillä meillä on paras mahdollisuus jatkaa tuotantoa vastuullisesti, kertoo ITV Studios Suomen vastaava tuottaja Heidi Munkberg.

Lue myös: Veronica Verho paljastaa, miksi julkisti kihlauksensa vasta kuukausia myöhemmin

Kilpailut

Uusimmat