Kuva: All Over Press

Vapaaottelija haastoi Halle Berryn oikeuteen: Menetti UFC-sopimuksen odottaessaan luvattua elokuvaroolia

18.08.2021 11:15 - Senja Rapila

Kun vapaaottelija Cat Zingano kieltäytyi UFC:n tarjoamasta diilistä odottaessaan roolia Halle Berryn ohjaamasta Bruised-elokuvasta, ei hän uskonut mihin se johtaisi.

Näyttelijä Halle Berry, 55, on haastettu oikeuteen entisen UFC:n vapaaottelija Cat Zinganon, 39, toimesta. Zingano väittää Berryn tarjonneen debyyttiohjauksestaan, eli Bruised-elokuvasta, roolia, mutta lupausta ei koskaan täytetty.

TMZ:n lukemissa oikeuden asiakirjoissa sanotaan, että Zingano tapasi Berryn vuoden 2019 kesällä, sillä Berry halusi keskustella hänen kanssaan uudesta Bruised-elokuvasta. Tuolloin Berry sanoi myös, että Zingano olisi täydellinen lisä elokuvaan.

Zingano sanoo, että Berry pyysi häntä pitämään kalenterissaan tilaa elokuvalle, sillä elokuvan tuotanto ei ollut vielä ajankohtainen. Tapaamisen jälkeen UFC tarjosi isoa otteludiiliä, josta hän keskusteli Berryn kanssa. Asiakirjojen perusteella Berry neuvoi Zinganoa sivuuttamaan suuren ottelun elokuvan vakuutuksenantajiin liittyvien syiden vuoksi, jos hän haluaisi näytellä elokuvassa. 

Zingano kertoo punninneensa tarjottua ottelua ja elokuvaroolia, ja lopulta päätyneensä ennemmin odottamaan tulevaa elokuvaroolia. Hän kertoo, että tämän jälkeen UFC vapautti hänet sopimuksestaan.

Asiakirjojen mukaan UFC-sopimuksen menettäminen johti siihen, että Berry ei enää ottanut häntä elokuvaan. Zinganon mukaan Berry kertoi hänelle, että elokuva toimisi hyvin vain silloin, jos siinä nähdään oikeita UFC-ottelijoita.

Tapauksen jälkeen Berryn kerrotaan katkaisseen kaikki yhteydet Zinganoon. Zingano on haastanut Berryn oikeuteen ja vaatii tältä korvauksia vahingoista, korostaen, että hän luotti Berryn lupaukseen tulevasta työtarjouksesta.

Lue myös: Halle Berryn oli vaikea löytää töitä, vaikka käsissä oli himoittu pysti - "Kutsutaan Oscar-kiroukseksi"

Lue myös: Halle Berryn uusi hiustyyli joutui kovan kritiikin kohteeksi: Some täyttyi arvosteluista ja vitseistä

Lähde: TMZ

Kilpailut

Uusimmat