Kuva: All Over Press

The Affair -tähti paljasti vaimonsa kosineen häntä ja yllättyi somereaktiosta: "Shokeeraavaa"

19.08.2021 11:15 - Senja Rapila

Joshua Jackson, 43, järkyttyi someväen lähettämistä kommenteista ja solvauksista vaimolleen, kun hän paljasti haastattelussa vaimonsa kosineen häntä.

Muun muassa The Affair -sarjasta tuttu näyttelijä Joshua Jackson, 43, on tulistunut vaimoonsa Jodie Turner-Smithiin, 34, kohdistuneista kommenteista. Somekohu alkoi sen jälkeen, kun Jackson paljasti Jimmy Fallonin haastattelussa vaimonsa kosineen häntä. 

- Hän kosi minua uuden vuoden aattona. Olimme Nicaraguassa. Se oli todella kaunista ja  uskomattoman romanttista. Kävelimme rannalla ja hän kysyi, haluaisinko mennä hänen kanssaan naimisiin. Siihen liittyi johdattelua. Hän oli melko periksiantamaton asiassa, ja hän oli aivan oikeassa. Tämä on paras päätös jonka olen ikinä tehnyt, Jackson kertoi Fallonin haastattelussa.

Pariskunta alkoi seurustella vuonna 2018 ja he menivät naimisiin vuonna 2019. He toivottivat ensimmäisen yhteisen lapsensa tervetulleeksi maailmaan huhtikuussa 2020. 

Jacksonin paljastus siitä, että Turner-Smith kosi häntä, sai someväen kuhisemaan ja arvostelevalle kannalle. Monet arvostelivat sitä, että Turner-Smith oli se osapuoli, joka teki aloitteen avioliittoon. Näyttelijä jyrähti kritisoinnista tuoreessa Refinery 29 -sivuston haastattelussa jyrkästi.

Jackson toteaa ensialkuun, että "heitti vaimonsa vahingossa bussin alle", eli kritiikin keskipisteeseen, kertoessaan tarinan liian lyhyesti Fallonin haastattelussa. Hänen mukaansa asiayhteys muuttui ja someöyhöttäjät eivät ymmärtäneet hänen mielestään jutun tärkeintä pointtia.

- Ja hyvä jumala, internet on kyllä niin rasistinen ja misogynistinen paikka. Joten kyllä, olimme Nicaraguassa kauniin kuutamon alla, eikä tilanne olisi voinut olla romanttisempi. Ja kyllä, vaimoni kosi minua. Ja kyllä, vastasin myöntävästi. Mutta sitä en kertonut haastattelussa, että olen sen verran perinteinen, että halusin itsekin mahdollisuuden kosia.

(kuva: All Over Press)

Jackson kertoo halunneensa Turner-Smithin biologiselta isältä ja isäpuolelta hyväksynnän parin avioliitolle ennen omaa kosintaansa. Eli ennen parin naimisiinmenoa tapahtui oikeasti kaksi kosintaa, molemmilta suhteen osapuolilta.

- Sanoin, että haluan mahdollisuuden kosia itsekin ja tehdä sen perinteisen kaavan mukaan, polvistuneena. Joten niin se tarina oikeasti päättyi, hän toteaa.

- Ja jokaiselle, joka järkyttyy siitä, että nainen ottaa ohjat käsiinsä: turvat tukkoon.

Näyttelijä toteaa vielä haastattelussa, että hänen vaimoonsa kohdistetut, sosiaalisessa mediassa julkaistut arvostelevat kommentit ovat ylittäneet hänen mielestään rajoja.

- En voi uskoa niitä asioita, joita ihmiset kirjoittivat vaimoni Instagram-tilille. Hän teki sen. Vastasin kyllä. Olemme onnellisia. Siinä se. Siinä kaikki, mitä teidän pitää tietää. Tämä on ollut todella opettavaista minulle näin valkoisena miehenä. Se tapa, jolla ihmiset hyökkäävät hänen kommenttikentässään, ja se tietämättömyys ja rumuus, jota häneen kohdistuu sanoin, on shokeeraavaa.  

Lue myös: Daniel Craig ei aio kuolla 135 miljoonaa tilillään tai jättää sitä perinnöksi - "Hankkiudun niistä eroon"

Lue myös: Scarlett Johansson on raskaana - mies paljasti uutisen yllättäen live-yleisölle

Lähde: Refinery 29, Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat