Kuva: AOP

Kanye West paljasti Draken kotiosoitteen somessa - räppärien riita eskaloitui pahanpäiväisesti

24.08.2021 21:15 - Roy Kokkonen

Kaksikon vanhat kaunat nousivat jälleen pintaan. Riita eskaloitui siihen pisteeseen, että Kanye West paljasti Draken kotiosoitteen Instagramissa.

Kanye Westin ja Draken yli kymmenen vuotta vanha riita on noussut jälleen pintaan. Yhteenotto on eskaloitunut nopeasti. Maanantaina West julkaisi Instagramissa Draken kotiosoitteen seuraajiensa nähtäville.

Kaikki alkoi vuonna 2009, kun West kritisoi Young Money -levy-yhtiön Every Girl -kappaleella kuultuja Draken lyriikoita. Sen jälkeen kaksikko on säännöllisesti piikitellyt toisiaan haastatteluissa ja dissannut toisiaan eri kappaleilla.

Vanhat kaunat nousivat jälleen pintaan, kun Drake kävi Westin kimppuun perjantaina julkaistulla Trippie Reddin Betrayal-kappaleella. Kappaleessa hän vihjasi Westin olevan loppuunpalanut.

Pian sen jälkeen West julkaisi kuvan ryhmäkeskustelusta, jonka yhdeksi jäseneksi on epäilty Drakea. Keskustelussa näkyi kuva Joaquin Phoenixin esittämästä Jokerista ja Westin kirjoittama alatyylinen viesti. Päivitys poistettiin pian sen julkaisun jälkeen.

Westin kostotoimet eivät kuitenkaan päättyneet siihen. Maanantaina hän julkaisi kuvan, jossa oli näkyvissä Draken kotiosoite Torontossa, Kanadassa. Tuokin päivitys poistettiin pian sen julkaisun jälkeen.

Julkiset riidat eri rap-artistien välillä eivät ole poikkeuksellisia, vaan ne jopa kuuluvat monen räppärin imagoon. Vastaavanlaista "biiffiä" oli nähtävissä esimerkiksi suomalaisräppäreiden Lukas Leonin ja Gettomasan välillä viime vuoden joulukuussa

Lue myös: "Nyt meni henkilökohtaiseksi" - Lukas Leonin uutuuskappaleella rajua kuittia Gettomasalle

Lähde: Vanity Fair

Kilpailut

Uusimmat