Kuva: AOP

Yksi Harry Potter -näyttelijä teki Daniel Radcliffeen suuren vaikutuksen velhomaailmassa

27.08.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Daniel Radcliffe näytteli Harry Potter -elokuvien nimikkohahmoa.

Harry Potter -elokuvien nimikkohahmoa näytellyt Daniel Radcliffe, 32, kertoi tuoreessa The Late Show With Stephen Colbert -ohjelman haastattelussa, että ei osannut jännittää, vaikka astui velhomaailmaan hyvin legendaaristen näyttelijöiden keskelle. Harry Potter -universumia ovat nimittäin tähdittäneet muun muassa sellaiset nimet, kuten Alan Rickman, Richard Harris sekä Maggie Smith.

Radcliffe esimerkiksi paljasti, että ei lapsena edes tiennyt, kuka on Minerva McGarmiwa -hahmoa näytellyt Maggie Smith, joka on saanut muun muassa Oscar-palkinnon sekä dame-arvonimen.

- Kun tapasin Maggien, olin tyyliin 9-vuotias. En tiennyt kuka hän on, mutta vanhempani olivat täysin haltioissaan, Radcliffe nauroi.

- Kohtasin hänet siis täysin lapsenomaisella viattomuudella ja kysyin, kutsunko sinua dameksi? Hän sanoi, että älä ole hölmö, sano vain Maggie, Radcliffe jatkoi.

Yksi näyttelijä kuitenkin teki nuoreen Radcliffeen huiman vaikutuksen.

- Gary Oldman oli ensimmäinen kuuluisuus, jota ihailin todella paljon. Tiesin jo nuorena, kuka hän oikein oli ja mitä hän on tehnyt.

Gary Oldman näytteli Harry Potter -saagassa Sirius Mustaa. Kuun alussa Radcliffe kertoi Happy Sad Confused -podcastissa, että voisi palata velhomaailmaan, jos saisi näytellä esimerkiksi Mustaa.

-  Haluaisin olla Sirius Musta tai Remus Lupin. Nuo kaksi aina olivat hahmoja, joista pidin kovasti. Hetket, joita Harry jakoi Mustan ja Lupinin kanssa, ovat edelleenkin suosikkimuistojani.

Lue myös: Harry Potter -elokuvasta löytyy hauska yksityiskohta - oletko huomannut?

Lue myös: Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe olisi valmis palaamaan velhomaailmaan - mutta eri rooliin

Lähde: ET Online

Kilpailut

Uusimmat