Kuva: AOP

Lisa Rinna avautui tyttärensä ja Scott Disickin suhteesta - 'Miksi se ei voisi olla Harry Styles?'

29.08.2021 21:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Amelia Hamlin on viime vuodesta lähtien deittailut Scot Disickiä.

Malli Amelia Hamlin, 20, ja tv-persoona Scott Disick, 38, ovat deittailleet viime vuodesta lähtien ja helmikuussa pariskunta julkaisi ensimmäisen yhteiskuvansa Instagram-palvelussa.

Amelian äiti Lisa Rinna, 58, tähdittää The Real Housewives of Beverly Hills -ohjelmaa ja sarjan tuoreimmassa jaksossa nähtiin kohtaus, jossa Rinna kertoi mielipiteensä Hamlinin ja Disickin suhteesta.

Jaksossa Rinna ylisti aluksi sitä, että on onnellinen vanhemman tyttärensä Delilahin, 23, ja hänen poikaystävänsä Eyal Bookerin suhteesta.

- Me rakastamme Eyalia ja hän on niin hyvä tyttärellemme. Mieheni Harry on tehnyt selväksi, että ei vastustaisi, vaikka he menisivät naimisiin.

Amelian suhdetta Rinna taas ei näytä tukevan.

- En voi sanoa samaa Ameliasta. Miksi hän ei voisi deittailla vaikka Harry Stylesia? Miksi v*tussa sen täytyy olla Scott Disick? Rinna pohti.

Amelia Hamlin ja Scott Disick ovat deittailleet viime vuodesta lähtien. (kuva: AOP)

Heinäkuussa Rinnan avautui myös tuntemuksistaan, joita parin vuonna 2020 alkanut suhde sai hänessä alkuun aikaan. Hamlin oli tuolloin vielä 19-vuotias. 

- Se oli sellainen mitä hittoa -hetki. Amelia on 19 ja Scott on 37-vuotias kahden lapsen isä, Rinna totesi Erika Jaynelle.

Lue myös: Scott Disickin, 38, tyttöystävä täytti 20 vuotta - mies käytti hurjan summan uniikkiin lahjaan

Lue myös: Lisa Rinna kertoi mielipiteensä 20-vuotiaan tyttärensä ja Scott Disickin suhteesta: "Mitä hittoa -hetki"

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat