Kuva: AOP

Rillit huurussa -tähti erosi: "Polkumme ovat vieneet meidät eri suuntiin"

06.09.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pariskunta ilmoitti erostaan viime perjantaina.

Rillit huurussa -tähti Kaley Cuoco, 35, ja hänen aviomiehensä Karl Cook, 30, ovat lähteneet eri teille. Pariskunta ilmoitti erostaan julkisesti viime viikon perjantaina.

Kaksikon mukaan rakkauden hiipuminen ei ole syynä eroon. Päätös syntyi heidän mukaansa yhteisymmärryksessä ja he kertovat kunnioittavansa toisiaan suuresti.

"Huolimatta rakkaudesta ja syvästä kunnioituksesta toisiamme kohtaan, olemme ymmärtäneet, että nykyiset polkumme ovat vieneet meitä eri suuntiin. Olemme molemmat jakaneet elämästämme niin paljon julkisuudessa, että vaikka haluaisimme käydä tämän hiljaisuudessa ja yksityisesti läpi, haluamme olla yhdessä avoimia. Välillämme ei ole vihaa tai katkeruutta, päinvastoin," julkaisussa todetaan.

Cuoco ja Cook tapasivat toisensa vuonna 2016. Vuotta myöhemmin he kihlautuivat. Vuonna 2018 he avioituivat lähipiirin ja ystävien läsnä ollessa. Viime heinäkuussa pari juhli 3-vuotishääpäiväänsä ja muun muassa Cuoco julkaisi tuolloin Instagramissa suloisen kuvan kauniin kirjoituksen kera.

"30. kesäkuuta vuonna 2016 tapasimme. Se oli kaksi vuotta ennen päivää, jona menimme naimisiin. Nyt olemme olleet naimisissa kolme vuotta. Miksi ihmeessä olet pysynyt kanssani naimisissa niin pitkään? Olen vaikuttunut," Cuoco kommentoi hauskasti julkaisemaansa kuvaa.

Lue myös: Kaley Cuoco hehkuttaa avioliittoaan - kirjoitus sai exän kommentoimaan hämmentyneenä

Lue myös: Kaley Cuocon uran ensimmäinen seksikohtaus oli epämukava kokemus - 'Hän ei halunnut koskea minua'

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat