Kuva: AOP

Cardi B sai toisen lapsensa - herkkä kuva sairaalasta julki, katso

07.09.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pariskunnalla on ennestään pieni Kulture-tytär.

Cardi B, 28, on tätä nykyä kahden lapsen äiti. Hän kertoi omalla Instagram-tilillään, että perheen toinen lapsi, pieni poika on vihdoin saapunut maailmaan.

Julkaistussa kuvassa Cardi nähdään sairaalasängyssä yhdessä vastasyntyneen pienokaisen sekä miehensä Offsetin, 29, kanssa. Louis Vuittonin viltin alla lämmittelevä Cardi katselee pienokaista hymy ja onni kasvoillaan.

People-julkaisulle hän kertoi, että odottaa innolla sitä, että lapset pääsevät tapaamaan toisensa.

- Olemme innoissamme, että saamme vihdoin tavata poikamme. Häntä rakastetaan jo hurjan paljon, emmekä jaksa odottaa sitä, että pääsemme esittelemään hänet sisaruksilleen.

Pariskunnalla on ennestään 3-vuotias Kulture-tytär. Offsetilla on tämän lisäksi kolme muuta lasta, Kalea, 6, sekä pojat Kody, 6, ja Jordan, 11.

Suloisen, onnitteluja täynnä olevan julkaisun pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Cardi ilmoitti toisesta raskaudestaan julkisuuteen kesäkuun loppupuolella. Samalla hän paljasti kikan, jonka avulla hänen onnistui pitää kasvava vatsa piilossa myös valokuvissa. Hän oli nimittäin pukeutunut villiin haalari-asuun, jonka kuosi sai aikaan optisen illuusion ja kadotti vatsan täysin. 

Jutun aiheesta voit lukea täältä

Lue myös: Cardi B:n koti ei säästynyt Ida-hurrikaanin voimalta - "Tämä myrsky ei ole vitsi"

Lue myös: Cardi B puolustaa Lizzoa rasistisilta ja painoon kohdistuvilta hyökkäyksiltä - Lizzolta itkuinen tunteenpurkaus

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat