Kuva: YouTube

Cardi B puolustaa Lizzoa rasistisilta ja painoon kohdistuvilta hyökkäyksiltä - Lizzolta itkuinen tunteenpurkaus

16.08.2021 17:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Lizzo ja Cardi B ovat julkaisseet yhteiskappaleen.

Lizzo, 33, ja Cardi B, 28, julkaisivat perjantaina yhteiskappaleen Rumors. Kappaleen julkaisun myötä Lizzo kertoo saaneensa paljon vihapuhetta osakseen ja tämä on vaikuttanut hänen mielialaansa ja jaksamiseensa. Positiivisesta energiastaan tunnettu laulaja on puhunut aiheesta itkien Instagramin livelähetyksessä, jonka sisällöstä kertoo muun muassa Entertainment Weekly.

- Joskus minusta tuntuu, että maailma vain ei anna minulle vastarakkautta. Vaikka antaisit kuinka paljon positiivista energiaa maailmaan, ihmiset silti sanovat sinulle ilkeitä asioita, Lizzo sanoo.

Nainen sanoo, että hänen kokemansa hyökkäykset kohdistuvat hänen ulkonäköönsä ja painoonsa, ja ne ovat monesti myös rasistisia.

- Se on lihavuusfobista, rasistista ja loukkaavaa. En voi hyväksyä sitä, että teette näin mustille naisille aina vain uudestaan, etenkin meille isoille mustille tytöille. Kun emme mene siihen boksiin, mihin meidän haluatte menevän, päästätte vihanne valloilleen. Se ei ole hyväksyttävää, Lizzo sanoo.

Lizzo jatkoi samalla teemalla vielä Twitterissä, missä hän kirjoitti itsensä rakastamisen vaikeudesta maailmassa, joka ei anna vastarakkautta.

”Jos onnistuit tänään rakastamaan itseäsi, olen ylpeä sinusta. Ja jos et onnistunut, olen silti ylpeä sinusta. Tämä on vaikeaa”, Lizzo kirjoittaa.

Voit katsoa twiitin alta tai tästä linkistä.

Rumors-kappaleen yhteistyökumppani räppäri Cardi B on ottanut kantaa vihakommentteihin ja Lizzon tunteikkaaseen puheeseen Twitterissä.

Olit sitten laiha, isokokoinen tai muovinen, ihmiset aina kohdistavat sinua kohtaan omia epävarmuuksiaan. Muistakaa, että he ovat vain nörttejä, jotka katsovat suosittujen pöytään”, Cardi B kirjoittaa.

Toisessa twiitissään Cardi B nostaa esiin Lizzon kohtaaman body shamingin, eli kehoon kohdistuvan ilkeän kommentoinnin. Cardi B sanoo, että tämä on ”ilkeää ja vitun rasistista”.

Lue myös: Lizzo jakoi ystäviensä kanssa otettuja alastonkuvia - vertailut Disney-animaatioon alkoivat heti

Lue myös: Chris Evans ja Lizzo ystävystyivät yllättävällä tavalla - nyt huumori lentää somessa

Lähde: Entertainment Weekly

Kilpailut

Uusimmat