Kuva: All Over Press

Suhteestaan vaitonaiset Rihanna ja A$AP Rocky yllättivät: Poseeraavat nyt somessa yhdessä

08.09.2021 12:15 - Senja Rapila

Pari näyttäytyi ensimmäistä kertaa punaisella matolla yhdessä viime vuoden puolella. Nyt he poseeraavat myös Instagramissa yhdessä.

Laulaja Rihannan, 33, ja räppäri A$AP Rockyn, 32, väliset suhdehuhut ovat alkaneet vellomaan jo vuonna 2013. Tämän vuoden alkupuolella räppäri myönsi ensimmäistä kertaa julkisuudessa suhteensa Rihannaan, kutsuen tätä GQ-lehden haastattelussa "elämänsä rakkaudeksi".

Yksityiskohtia parin suhteesta, tai suhteen alusta, ei ole vieläkään saatu, mutta Rocky hehkutti suhdettaan Rihannaan vuolaasti antamassaan haastattelussa.

- Suhteessa oleminen on niin paljon parempaa, kun sinulla on Se Oikea vierelläsi. Uskon, että silloin kun tiedät, niin tiedät. Hän on Se Oikea minulle, hän on hehkuttanut.

Rihanna ja A$AP Rocky pitävät hyvin matalaa profiilia parisuhteensa tiimoilta, eikä tätä ikonista paria näe usein punaisella matolla yhdessä. Ensimmäisen - ja toistaiseksi viimeisen - kerran pari poseerasi vuoden 2020 loppupuolella The Fashion Awards -gaalassa, tuoden silloin ensimmäistä kertaa "virallisesti" julki yhdessäolonsa.

Paparazzit ovat onnistuneet kyllä kuvaamaan kaksikon yhdessä useampaankin otteeseen, mutta yhteiskuviakaan fanit eivät ole saaneet vuosienkaan odotuksen jälkeen.

Nyt räppäri Nicki Minaj, 38, on vastannut fanien rukouksiin ja niin sanotusti tehnyt Rihannan ja A$AP Rockyn suhteesta "virallisen" myös sosiaalisen median puolella. Minaj on julkaissut nimittäin otoksen, jossa hän poseeraa oman perheensä ja Rihannan sekä Rockyn kanssa.

"Lopetin siis kirjaimellisesti hetkeksi hengittämisen", eräs fani kommentoi.

"Omg, tämä teki päivästäni paremman!"

"Kuningattareni yhdessä kuvassa."

Voit katsoa kuvan alapuolelta.

Lue myös: Rihanna vaihtoi radikaalisti hiustyyliään - muistatko nämä 12 erilaista lookia vuosien varrelta?

Lue myös: Paljastiko haastattelu Rihannan ja räppäri Asap Rockyn suhteen? - "He ovat niin suloisia"

Lähde: GQ

Kilpailut

Uusimmat