Kuva: AOP

Zendaya ei suostunut ensisuudelmaan kameroiden edessä: "Sanoin, etten aio tehdä tätä"

08.09.2021 22:15 - Iiro Myllymäki

Zendaya tuli ensin tunnetuksi Disney Channelin tähtenä ollessaan vain 14-vuotias.

Näyttelijä-laulaja Zendaya, 25, tuli ensin tunnetuksi Disney Channelin Shake It Up -komediasarjasta, jossa hän oli pääroolissa yhdessä Bella Thornen kanssa. Ohjelmaa tehtiin vuosina 2010–2013.

Nyt Zendaya on kertonut British Vogue -lehden haastattelussa, että jo teininäyttelijänä hän onnistui vetämään tiettyjä rajoja siihen, mitä hän suostuu tekemään kameran edessä. Hän kertoo kieltäytyneensä suudelmasta sarjan kuvauksissa, koska ei ollut vielä kokenut ensisuudelmaansa. Zendaya aloitti sarjassa ollessaan 14-vuotias.

- Muistan Shake It Up -sarjassa ollessani sanoneeni, että en aio tehdä tätä. Pussaan häntä vain poskelle, koska minua ei ole vielä koskaan suudeltu enkä halua ensisuudelmani tulevan kuvatuksi, Zendaya kertoo.

Sittemmin Zendaya on näytellyt muun muassa HBO:n Euphoria-sarjassa ja elokuvissa The Greatest Showman ja Spider-Man: Homecoming. Nainen nähdään myös tulevassa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa, jonka pääroolissa nähdään Tom Holland, 25. Zendayan ja Hollandin suhteesta on huhuttu jo pitkään. Hiljattain netissä levisi kuvia, joissa kaksikko suutelee, mutta kumpikaan ei ole toistaiseksi kommentoinut suhdehuhuja julkisuuteen. Lähde kertoi People-lehdelle jo vuonna 2017, että kaksikolla on romanttista sutinaa, mutta samana vuonna Zendaya kiisti romanssihuhut.

Tom Holland ja Zendaya ovat edustaneet yhdessä Spider-Man-elokuvien tiimoilta. (kuva: AOP)

Lue myös: Näyttelijä Zendayalta, 24, kysyttiin miesmausta - kuittasi haastattelijalle välittömästi

Lue myös: Spider-Man hyppii taas pian valkokankaalla - mukana vanhoja tuttuja pahiksia

Lähteet: Metro, Entertainment Weekly, Entertainment Weekly

Kilpailut

Uusimmat