Kuva: Nelonen / Saku Tiainen

Tänään tv:ssä: Elastinen ällistyy The Voice of Finland -jaksossa: "Oot laulanut mun häissä"

11.09.2021 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Toisen kauden finalisti Ike Ikegwuonu tulee hakemaan revanssia All Stars -kaudella.

The Voice of Finland: All Stars -kauden kolmannessa jaksossa täytetään kunkin tiimin viimeiset paikat ääni ratkaisee -vaiheessa. Yksi jaksossa nähtävistä kilpailijoista on Ike Ikegwuonu, 32, joka pääsi Elastisen, 40, valmennettavana finaaliin ohjelman toisella kaudella vuonna 2013.

- Lähdin nyt mukaan, koska ensimmäinen Voice jätti todella ison jäljen sydämeeni. Haluan päästä kokemaan sen saman fiiliksen mutta jotenkin eri tavalla, vähän valmiimpana. Inhoan häviämistä, ja se jäi vähän hampaankoloon viimeksi, Ikegwuonu sanoo ennen esiintymistään.

Ike Ikegwuonu (kuva: Nelonen / Saku Tiainen)

Mies on valinnut esitettäväkseen Behmin Tivolit-kappaleen. Elastinen tuntee aiemman suojattinsa äänen heti ensisävelistä, ja miehen naama menee leveään hymyyn.

Esityksen jälkeen Elastinen kertoo kaksikon lämpimistä väleistä.

- Sä oot laulanut mun häissä ja käynyt meillä kotona. Meistä on tullut tosi hyvät ja läheiset ystävät, ja on ollut ilo seurata kasvuasi, Elastinen sanoo.

Jaksossa selviää, kääntyvätkö Elastisen, Tarja Turusen ja Michael Monroen tuolit Ikegwuonun herkälle tulkinnalle. Mukana jaksossa ovat kilpailemassa myös muun muassa Camilla Bäckman, Meri Vahtera ja Astrid Nicole.

The Voice of Finland: All Stars
Nelonen
klo 20.00

Lue myös: Elastinen ilmoittaa perheenlisäyksestä ihanalla kuvaparilla - kolmas lapsi tulossa!

Lue myös: 40 vuotta täyttänyt Elastinen on onnellinen elämäntilanteestaan: "Ikäkriisiä ei ole muodostunut"

Kilpailut

Uusimmat