Kuva: All Over Press

Skins-tähti loukkaantui vakavasti yliajossa - "Hän vältti hilkulla halvaantumisen"

14.09.2021 20:45 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Kathryn Prescott loukkaantui New Yorkissa vakavasti ylittäessään tietä.

Skins-sarjasta tuttu näyttelijä Kathryn Prescott, 30, on loukkaantunut vakavasti yliajossa New Yorkissa. Näyttelijän kaksoissisko Megan Prescott on kertonut uutisen sosiaalisessa mediassa.

"Sain tiistaina hirvittävimmän puhelun, jonka olen koskaan saanut elämässäni. Kaksoissiskoni Kathrynin päälle ajoi sementtirekka, kun hän oli ylittämässä tietä New Yorkissa", hän kertoo.

Kathryn kiidätettiin tapahtuman jälkeen sairaalaan leikkaukseen. Hän sai useita vammoja yliajossa, kuten lantion murtuman kahdesta eri kohtaa, molempien jalkojen murtumat, jalkapöydän murtuman sekä vasemman käden murtuman. 

"Hän on todella onnekas ollessaan vielä elossa. Hän vältti hilkulla halvaantumisen. Lääkärit ovat toiveikkaita siitä, että hän paranee kokonaan. Tämä on kuitenkin mahdollista vain oikean hoidon avulla."

Kathryn on tällä hetkellä aivan yksin New Yorkissa.

"Siellä ei ole lainkaan perheenjäseniä. Tarvitsen apua New Yorkiin pääsemisessä, jotta voin tukea häntä paranemisprosessissa. Minun pitää auttaa häntä niin pitkään, että hän pystyy jälleen kävelemään. Minun pitää auttaa häntä kaikessa, koska hän ei pysty tekemään tällä hetkellä paljon mitään itse. Hän joutuu käymään kuntoutuksessa todella pitkän aikaa ja tarvitsee vuorokauden ympäri hoitoa, myös sen jälkeen, kun hän pääsee sairaalasta."

Megan on vedonnut kirjoituksessaan myös sosiaalisen median voimaan.  Tällä hetkellä hänellä on vaikeuksia päästä Yhdysvaltoihin, sillä maa on rajoittanut matkustamista koronapandemian vuoksi.

"En tiedä mitä tekisin. Minun on pakko päästä siskoni luokse huolehtimaan hänestä. Tällä hetkellä en pysty siihen mitenkään. Tiedän, että maailmassa on tällä hetkellä meneillään paljon asioita, mutta sydämeni särkyy, kun en pysty olemaan kaksoissiskoni tukena tänä hirveänä aikana hänen elämässään, kun hän epätoivoisesti tarvitsee minua. En halua hänen joutuvan kokemaan tätä aivan yksin."

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Megan ja Kathryn Prescott vuonna 2010. (kuva: All Over Press)

Lue myös: Skins-tähti April Pearson ei suostunut paljastamaan rintojaan - menetti elokuvaroolin

Lähde: Sky News

Kilpailut

Uusimmat