Kuva: AOP

Sinkkuelämää-näyttelijä Willie Garson on kuollut 57-vuotiaana

22.09.2021 08:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehen kuolinsyytä ei ole kerrottu.

Näyttelijä Willie Garson, joka tunnetaan Stanford Blatchin roolistaan Sinkkuelämää-sarjassa on kuollut 57-vuotiaana, kirjoittaa muun muassa Variety.

Lehden mukaan miehen lähipiiri on vahvistanut kuoleman, mutta kuolinsyytä ei ole paljastettu.

Sinkkuelämää-sarjassa Garson tuli yleisölle tutuksi päähenkilö Carrie Bradshawin (Sarah Jessica Parker) parhaana miepuolisena ystävänä. Garson oli mukana myös Sinkkuelämää-elokuvissa ja oli äskettäin myös ollut kuvaamassa tulevaa Sinkkuelämä-jatko-osaa eli And Just Like That -sarjaa.

"Sinkkuelämää-perhe on menettänyt yhden omistaan. Meidän hämmästyttävän Willie Garterimme. Hänen henkensä ja omistautumisensa oli läsnä jokaisena kuvauspäivänä. Hän oli paikalla antaakseen meille kaikkensa, myös sairaana. Hän oli monipuolinen näyttelijä, jota tullaan kaipaamaan suuresti. Tässä surullisessa, pimeässä hetkessä meitä lohduttaa muisto hänen ilostaan ja valostaan," Sinkkuelämää-sarjan tuottaja Michael Patcrik King kertoo lausunnossaan.

Mario Cantone, mies, joka esitti Sinkkuelämää-sarjassa Garsonin puolisoa, jakoi Twitterissä oman kunnianosoituksensa hyvälle ystävälleen.

"Minulla ei olisi voinut olla loistavampaa tv-kumppania. Olen järkyttynyt ja surun vallassa. Sinut vietiin pois meiltä kaikilta aivan liian pian. Olit lahja Jumalilta. Lepää, rakas ystäväni. Rakastan sinua."

Julkaisun näet alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Lue myös: Uutta tietoa Sinkkuelämää-jatkosta: Kolme suosikkihahmoa tekee paluun

Lue myös: Oletko Sinkkuelämää-tietäjä? Testaa ja vastaa 10 visaiseen kysymykseen

Lähde: Variety

Kilpailut

Uusimmat