Kuva: AOP

Oletko Sinkkuelämää-tietäjä? Testaa ja vastaa 10 visaiseen kysymykseen

13.01.2021 20:15 - Henna Koste

Jos olet katsonut kaikki kuusi tuotantokautta, olet vahvoilla.

Rakastettu Sinkkuelämää-sarja tekee paluun. Uuden sarjan kuvaukset on tarkoitus aloittaa kuluvan kevään aikana. Sinkkuelämää-tarina jatkuu And Just Like That -sarjan muodossa, josta tullaan näkemään kymmenen jaksoa. Päähenkilöinä nähdään tuttuun tapaan Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) sekä Kristin Davis (Charlotte). Monien harmiksi tähtikaartiin kuulunut Kim Cattrall ei palaa legendaarisen hahmonsa, Samantha Jonesin rooliin. 

Uusia seikkailuja odotellessa voit testata, kuinka hyvin muistat Sinkkuelämää-sarjan hahmot ja käänteet. Olitko ruudun ääressä kuuden tuotantokauden ajan? Vastaa 10 kiperään kysymykseen ja testaa Sinkkuelämää-tietämyksesi. Voit jakaa tuloksesi lopuksi Facebookissa ja haastaa ystäväsikin testaamaan tietonsa. 

Minä vuonna Sinkkuelämää-sarja alkoi?

1998
1999
2000

Mikä on Kim Cattrallin esittämän Samanthan ammatti?

Yrittäjä mallitoimistossa
Yrittäjä ravintola-alalla
Yrittäjä PR-toimistossa

Steve on Mirandan elämän rakkaus, mutta parilla on myös mutkansa matkassa. Mikä näistä tekee hallaa pariskunnan suhteelle?

Uskonnolliset vakaumukset
Steven on vaikea hyväksyä, että Miranda tienaa häntä enemmän
Mirandan mielenterveys

Sarah Jessica Parkerin hahmo Carrie rakastaa vaatteita - onpa hänen yltään voinut bongata myös Suomi-muotia. Minkä brändin mekossa Carrie on nähty?

Marimekon
Jukka Rintalan
Nanson

Carrie kirjoittaa työkseen kolumnia The New York Star -lehteen. Entä mihin tuttuun muotilehteen hän kirjoittaa artikkeleita?

Elleen
Vogueen
Marie Claireen

Kenen suusta kuultiin legendaarinen kommentti ”Abso-fucking-lutely”?

Carrien
Mirandan
Kihon

Sinkkuelämää-sarjaan pohjautuvassa elokuvassa naisnelikko lähtee Carrien varaamalle häämatkalle. Minne he suuntaavat?

Meksikoon
Dubaihin
Italiaan

Mikä on Carrien suosikki kenkämerkki?

Jimmy Choo
Manolo Blahnik
Christian Louboutin

Kuinka Charlotte tapasi suuren rakkautensa, Harryn?

Harry osti taulun Charloten taidegalleriasta
Mirandan ja Steven häissä
Harry oli Charloten juristi

Sarjan ikonisessa alkutunnarissa Carrie seikkailee keskellä Manhattania tyllimekossaan. Hänen kolumninsa mainos on ohi ajavan bussin kyljessä, mutta mitä siinä lukee?

Carrie Bradshaw knows good men
Carrie Bradshaw knows good sex
Carrie Bradshaw knows good shoes
Laske tulos

Olet seurannut sarjaa silloin, kun televisiosta ei ole tullut muutakaan. Tiedät päähenkilöt, mutta juonen käänteet eivät ole varsinaisesti jääneet muistisi syövereihin.

Olet seurannut sarjaa sen eri vaiheissa. Tunnet hahmot, mutta aivan kaikki käänteet (ja niitä on paljon) eivät ole pysyneet mielessä. Ehkä on aika jälleen aloittaa Sinkkuelämää-maraton!

Olet seurannut sarjaa sen eri vaiheissa. Tunnet hahmot, mutta aivan kaikki käänteet (ja niitä on paljon) eivät ole pysyneet mielessä. Ehkä on aika jälleen aloittaa Sinkkuelämää-maraton!

Olet oikea Sinkkuelämää-tietäjä! Olet seurannut sarjaa sen eri vaiheissa ja muistat myös pienempiäkin yksityiskohtia. Vau! Uutta sarjaa odotellessa saatat ehkä vielä jaksaa yhden Sinkkuelämää-maratonin.

Lue myös: Sinkkuelämää-tähdet tekevät muhkean tilipussin paluusarjalla

Kilpailut

Uusimmat