Kuva: AOP/ Paul Buck

Mitä tapahtui Brittany Murphylle? Uutuusdokumentin traileri julki, katso

08.10.2021 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Murphy oli kuollessaan vasta 32-vuotias.

Edesmenneesta näyttelijästä Brittany Murphystä julkaistaan kaksiosainen dokumenttisarja, joka pyrkii vastaamaan kaikkien huulilla olevaan kysymykseen, mitä Brittanylle oikein tapahtui?

Murphy teki läpimurtonsa vuonna 1995 Clueless-elokuvassa. Sen jälkeen hänet nähtiinkin lukuisissa tuotannoissa. Ennen kuolemaansa hän alkoi näytellä pienen budjetin elokuvissa.  Hänen viimeiseksi roolityökseen jäi indie-elokuva Something Wicked, joka julkaistiin vasta hänen kuolemansa jälkeen vuonna 2014.

Murphy kuoli yllättäen vuonna 2009. Kuolinsyy oli keuhkokuume. Tämän lisäksi hänen kerrotaan kärsineen anemiasta ja hänen verestään löytyi myös erilaisia lääkkeitä. Hänen kuolemastaan onkin vuosien saatossa ollut monenlaisia teorioita. Monet ovat vakuuttuneita siitä, ettei kyseessä ollut vahinko.

14. lokakuuta julkaistava HBO-dokumentti paljastaa yksityiskohtia Murphyn viimeisistä hetkistä. Suurennuslasin alla on myös Murphyn ja hänen puolisonsa Simon Monjackin suhde. Monjack menehtyi vain viisi kuukautta Murphyn jälkeen ja hyvin samankaltaisissa olosuhteissa.

Tuoreessa trailerissa Moncjakista maalataan kuva huijarina, ja miehenä, joka eristi Murphyn muusta maailmasta.

Kuumottavan trailerin pääset katsomaan alta. 

Lue myös: Brittany Murphyn viimeiseksi jäänyt elokuva on selkäpiitä karmiva - katso traileri

Lue myös: Salaliittoteoria leviää - Riverdale-kaunotar olisikin vuonna 2009 kuollut Brittany Murphy

Lähde: Et online

Kilpailut

Uusimmat