Kuva: AOP

Kim Kardashian saa avioerossa ökykartanon - Kanye Westin ansiosta talon arvo on noussut huimasti

13.10.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Kim Kardashian haki avioeroa vuoden alussa miehestään Kanye Westistä.

Helmikuussa selvisi, että Kim Kardashian West, 40, on hakenut virallisesti avioeroa miehestään Kanye Westistä, 43. Pari on seurustellut vuodesta 2012 asti ja ehti olla yli kuusi vuotta naimisissa.

Ex-pariskunta jakaa valtavan yhteisen omaisuutensa ja nyt on selvinnyt, että Kardashian jää asumaan kaksikon 60 miljoonan dollarin, eli noin 52 miljoonan euron, arvoiseen kartanoon ja pitää sen itsellään. Myös ex-avioparin lapset, North, 8, Saint, 5, Chicago, 3, sekä Psalm, 2, ovat asuneet kyseisessä talossa sen jälkeen, kun avioero laitettiin alulle.

Westin ja Kardashianin ostama kartano ilmasta kuvattuna. (kuva: AOP)

Kardashian oli ostanut Westin osuuden talosta itselleen ja maksanut räppärille Daily Mail -julkaisun mukaan 20 miljoonaa dollaria. 

Tilanne on sinällään erikoinen, sillä kyseessä on kartano, jonka sisustuksesta ja remontoinnista vastasi West eikä Kardashian. Hollywood Life -julkaisun mukaan kartanon arvo on noussut huimasti Westin toimenpiteiden ansiosta, sillä ex-aviopari maksoi talosta 20 miljoonaa vuonna 2014.

Kim Kardashianin omaisuus on tällä hetkellä arvioiden mukaan noin 1,2 miljardia dollaria, kun taas Kanye Westin 1,8 miljardia. 

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West viettivät aikaa hotellissa - ex-parin välit ovat kunnossa

Lue myös: Kim Kardashian haki avioeroa - miljoonaomaisuus jaetaan avioehdolla

Lähde: Daily MailHollywood Life

Juttua muokattu 14.10 10:35: Lisätty, että Kardashian osti talon. 

Kilpailut

Uusimmat