Kuva: AOP

Dwayne "The Rock "Johnson ottaa kantaa presidenttihuhuihin - "Minulla voisi olla tiettyjä kykyjä"

14.10.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Viime keväänä tehdyn gallupin mukaan lähes puolet yhdysvaltalaisista tukisivat Dwayne Johnsonin presidenttiehdokkuutta. Nyt näyttelijä pohti itse asiaa Vanity Fair -julkaisun haastattelussa.

Näyttelijä Dwayne "The Rock" Johnsonin, 49, nimi on ollut jo vuosia esillä, jos Yhdysvalloissa on pohdittu tulevia presidenttejä. Keväällä tehdyn gallupin mukaan lähes puolet amerikkalaisista, noin 46 prosenttia, tukisi Johnsonia, jos tämä hakisi presidentiksi.

"Nöyräksi vetää. En tiedä, ajattelivatko Yhdysvaltain perustajaisät koskaan, että lähes 2-metrinen, kalju, tatuoitu, puoliksi tummaihoinen, puoliksi samoalainen, tequilaa juova, lava-autoa ajava, vyöläykkua pitävä jätkä voisi liittyä heidän klubiinsa. Mutta jos tämä ikinä tapahtuu, olisi kunnia palvella teitä", Johnson kommentoi tuolloin sosiaalisessa mediassa gallupin tuloksia.

Nyt Johnson oli päätynyt Vanity Fair -julkaisun haastattelussa saman asian äärelle. Julkaisu nimittäin kysyi suoraan, haluaisiko Johnson tulevaisuudessa asettua ehdokkaaksi. Johnson ei ole poissulkenut vaihtoehtoa.

- Olen jo nyt tehnyt asiasta pientä tutkimusta ja analysoinut, miksi olen huhuissa esillä. MIttareiden mukaan tilanne olisi ainakin positiivinen esimerkiksi vuosille 2024 tai 2028.

Johnson tuki viime vaaleissa Joe Bidenia, joka lopulta voitti Donald Trumpin. Johnson uskoo, että hänellä voisi olla tarvittavia kykyjä, mutta ei tiedä, olisiko silti hyvä ehdokas.

- Aluksi pitää sanoa, että en tiedä juuri mitään politiikasta. Välitän kuitenkin maastamme ja välitän jokaisesta amerikkalaisesta, joka rakastaa tätä maata. Minulla voisi olla tiettyjä kykyjä johtajana toimimiseen, mutta se ei todellakaan tee minusta heti hyvää presidenttikandidaattia. Tässä tilanteessa olen nyt. 

Johnson on yksi tämän hetken parhaiten palkatuista näyttelijöistä ja yksi maailman seuratuimmista ihmisistä Instagram-palvelussa.

Lue myös: Dwayne "The Rock" Johnsonista presidentti? Lähes puolet yhdysvaltalaisista tukisivat ehdokkuutta

Lue myös: Dwayne "Rock" Johnson teki yllättävän paljastuksen - harkitsee presidenttiehdokkuutta

Lähde: The Week

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat