Kuva: AOP

Gwen Stefanin uusi kuva sai fanit hieraisemaan silmiään - "Hän näyttää ihan Kardashianilta"

14.10.2021 12:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Laulajaa on verrattu erityisesti Khloé Kardashianiin.

Laulaja Gwen Stefani, 52, on jakanut Instagramissa kuvan täydessä tällingissä. Nainen on ihastellut meikkitaiteilija Ariel Tejadan ja hiusstylisti Jesus Guerreron työn jälkeä, ja päivityksessään hän kiittelee heidän omistautumistaan työlleen.

Moni kommentoija on nostanut esiin, että Stefani näyttää kyseisessä lookissa kuin Kardashian-perheen jäseneltä. Vertailuja on kertynyt etenkin Khloé Kardashianiin, 37.

”Hän näyttää ihan Kardashianilta.”

”Uusi Kardashian.”

”Kardashian-trendi otti sinustakin vallan.”

”Näyttää melkein Khloé Kardashianilta.”

Jos upotus ei näy, klikkaa tästä.

Vertailut eivät ole aivan tuulesta temmattuja, sillä meikkaaja Ariel Tejada tunnetaan Kylie Jennerin, eli Kardashian-sisarusten siskopuolen, luottomeikkaajana. Myös muun muassa Kim Kardashian on ollut Tejadan meikattavana.

Khloé Kardashian (kuva: AOP)

Gwen Stefani tuli tunnetuksi No Doubt -yhtyeen solistina. Yhtye takoi hittejä etenkin 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa, ja esimerkiksi kappaleet Don’t Speak ja Just a Girl ovat nousseet klassikoiksi. Yhtyeen jäätyä tauolle Stefani siirtyi menestyksekkäälle soolouralle, jonka aikana nainen on julkaissut neljä studioalbumia. Viime vuosina Stefani on luonut menestyksekästä uraa televisiossa ja toiminut The Voice -ohjelmassa tähtivalmentajana viidellä kaudella.

Lue myös: Piristä perinteistä ponnarikampausta kuin Gwen Stefani - onko kaksivärinen kokonaisuus hitti vai huti?

Lue myös: Gwen Stefanin kenkävalinta on yllättävä, mutta tyylikäs - samanlaisia et näe kenelläkään muulla

Lähde: Hello Magazine

Kilpailut

Uusimmat