Kuva: AOP

Jessica Chastain esitti yhden ehdon alastonkohtausten tekemiselle uutuussarjassa

18.10.2021 22:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Chastain halusi, että myös hänen miesvastanäyttelijästään Oscar Isaacista näytetään yhtä paljon alastomuutta.

Jessica Chastain, 44, ja Oscar Isaac, 42, tähdittävät HBO:n uutta Scenes from a Marriage -sarjaa. Minisarja perustuu Ingmar Bergmanin ohjaamaan samannimiseen sarjaan vuodelta 1973. Suomessa ruotsalaissarjaa on esitetty nimellä Kohtauksia eräästä avioliitosta.

Chastain ja Isaac näyttelevät sarjassa avioparia, ja molemmat näyttelijät nähdään tietyissä kohtauksissa täysin alasti. Chastain ja Isaac ovat kertoneet alastonkohtausten tekemisestä The View -ohjelman vieraina. Chastain kertoo, että hänellä oli yksi ehto alastonkohtausten teolle.

- Sanoin jo hyvin alussa käsikirjoittajalle ja ohjaajalle Hagai Leville, että alastomuus on minulle ok, kunhan Oscarista näytetään yhtä paljon kehonosia. Sarjassa minulla on toisessa jaksossa suihkukohtaus, jossa kroppani näkyy, joten sarjassa nähdään myös Oscarin kroppa. Halusin, että se on tasapainossa, Chastain sanoo.

Elle kirjoittaa, että Isaac nähdään alasti sarjan neljännessä jaksossa. Mies sanoo, ettei edes tiennyt, kuinka paljon hänen kropastaan näkyy sarjassa ennen kuin näki sosiaalisen median kommentointia aiheesta. Hän kertoo, että hänelle oli näytetty etukäteen materiaalia alastonkohtauksista, mutta hän sanoo katsoneensa materiaalit läppärillään huonossa valaistuksessa eikä näin ollen nähnyt kaikkea kunnolla.

- Minulle oli yllätys, että alettiin puhua minun näyttäneen kaiken sarjassa. Sitten näin sen itse isosta tv:stä, hyvin selkeänä. Siellähän se on kaikkien nähtävänä, Isaac sanoo.

Sarja on Suomessa katsottavissa HBO Nordic -palvelussa. Sarjan trailerin pääset katsomaan alta.

Lue myös: Jessica Chastain istui hurjat määrät meikkituolissa tulevan elokuvan roolia varten - tunnistaisitko tähteä?

Lue myös: Jessica Chastain sekoitetaan jatkuvasti näyttelijäkollegaan - kyllästyi ja kuittasi terävästi somessa

Lähde: Elle

Kilpailut

Uusimmat