Kuva: MTV3

Tänään tv:ssä: Jopa banaanit huolestuttavat Pippa Laukkaa Minna Kivelän ruokavaliossa

20.10.2021 07:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Koomikko laittaa elämäntapansa remonttiin Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Olet mitä syöt -ohjelmassa lääkäri Pippa Laukka saapuu laittamaan näyttelijä-käsikirjoittaja Minna Kivelän, 53, elämäntavat remonttiin. Koomikon kiireisessä arjessa vaivaa muun muassa epäsäännöllisyys ruokailussa. Kivelä on huolestunut omasta terveydestään.

- Pelkään, että saan kaikki taudit ja että kuolen heti huomenna tai en pysty nousemaan sängystä. Suurin pelko on, että en pystyisi enää mihinkään, Kivelä sanoo.

Laukka tekee monia huolestuttavia havaintoja Kivelän syömisistä. Kivelä mainitsee paheekseen maksamakkaran, jota löytyykin jääkaapista runsain mitoin.

- Näin paljon. Miksi Minna näin monta? Laukka hämmästelee kerätessään käsiinsä sekä levitettävää että viipaleiden muodossa olevaa maksamakkaraa.

Laukka bongaa Kivelän keittiöstä myös karkkikipon ja ison määrän banaaneja.

- Kaikista huolestuttavin löytö oli se, että Minnan käyttämistä tuotteista esimerkiksi juomissa oli paljon sokeria, samoin luonnollisesti karkeissa, mutta myös hedelmissä, esimerkiksi banaanissa, on paljon sokeria, Laukka sanoo.

Laukka tiivistää, että Kivelän ruokavaliossa on paljon suolaa ja sokeria mutta hyvin vähän mitään järkevää. Myöhemmissä testeissä selviää, että Kivelän maksa-arvot ovat rempallaan ja hän kärsii esimerkiksi tyypin 2 diabeteksesta.

Olet mitä syöt
klo 20.00
MTV3

Lue myös: Kannattaako banaaneja syödä, jos yrittää laihduttaa? Asiantuntija vastaa

Lue myös: Pippa Laukka menetti rakkaan lemmikkinsä - "Ahdisti niin, että henkeä salpasi"

Kilpailut

Uusimmat