Kuva: AOP

Robert Pattinsonin tähdittämään Batmaniin toivotaan Jokeriksi exä Kristen Stewartia - vastaa nyt uteluihin

22.10.2021 18:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Kristen Stewartin toivotaan olevan seuraava Jokeri.

Ensi keväänä ensi-iltaansa tuleva The Batman -elokuva on puhututtanut somessa viime aikoina vilkkaasti. Kristen Stewartin, 31, ympärillä on kohistu, kun fanit ovat intohimoisesti kampanjoineet, jotta hän hyppäisi elokuvaan Batmanin vihollisen, Jokerin saappaisiin. Asetelma olisi hauska siksikin, että Batmanin nimikkoroolin elokuvassa esittää Stewartin entinen kumppani Robert Pattinson, 35.

Näyttelijä ei kuitenkaan aivan lämpene mahdollisuudelle, vaikka onkin otettu fanien innokkuudesta. Hänellä on myös hyvä perustelu, miksi hän jättäisi omalta osaltaan roolin välistä.

- Se on oikeasti tehty niin hyvin. Ajattelen, että ehkä emme rämmi sen läpi, mutta rakastan tuota antaumusta, Stewart kommentoi mielipidettään fanien toiveista.

Stewart ei varsinaisesti tyrmää ideaa tyystin, mutta ei myöskään oikein lämpene sille. Näyttelijätähteä kiinnostaisi kylläkin seuraavaksi näytellä jotakin pelottavaa.

- Vastaus ei ole "ei", mutta en ole niin innoissani kuin voisin olla. Keksitään jotain muuta. Olen todellakin avoin näyttelemään jotakin friikkiä, pelottavaa hahmoa, Stewart summaa.

Stewart seurusteli tulevan Batman-tähti Pattinsonin kanssa vuosina 2009-2013 kaksikon näyteltyä pariskuntaa Twilight-elokuvissa. Seuraavaksi Stewart nähdään prinsessa Dianan roolissa 5. marraskuuta ilmestyvässä Spencer-elokuvassa.

Lue myös: Miltä Kristen Stewart kuulostaa Dianan roolissa? Julkaistu traileri kerää ylistystä ja herkistää

Lue myös: Kristen Stewart kertoo, millaista oli näytellä prinsessa Dianaa - elokuva julki paljon luultua aiemmin

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat