Kuva: AOP

Jason Momoa matkustaa aina kahden pehmolelun kanssa - paljasti syyn tuoreessa haastattelussa

23.10.2021 10:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Momoa tähdittää uutta Dyyni-elokuvaa, jonka tiimoilta hän on tehnyt paljon haastatteluja. Ellen DeGeneresille Momoa kertoi muun muassa kahdesta pehmolelustaan, jotka matkustavat aina hänen mukanaan.

Näyttelijä Jason Momoa, 42, tähdittää uutta Dyyni-elokuvaa, jonka tiimoilta näyttelijä on antanut paljon haastatteluja. Tv-tähti Ellen DeGeneres kysyi ohjelmassaan Momoalta, onko totta, että näyttelijä matkustaa aina kahden pehmolelun kanssa. Momoa vastasi myöntävästi ja sanoi, että lelut auttavat häntä, kun hän ikävöi työmatkoilla lapsiaan. 

- Kyllä. Piggy Big Spirit ja Potato (pehmolelujen nimet) ovat minun halattavana, kun lapseni eivät ole mukana, Momoa vastasi.

- Tuon ne aina sinne, minne itsekin menen. Nämä lelut nukkuvat minun kanssani ja ne ovat nytkin sängyssä täällä Lontoossa, mies jatkoi.

Momoalla ja hänen vaimollaan Lisa Bonetilla, 53, on kaksi yhteistä lasta, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha, 12, sekä Lola Iolani, 14.

Näet haastattelun alta. Pehmoleluista Momoa kertoo kohdassa 01.09.

Jos video ei näy, katso se täältä. 

Samassa haastattelussa Momoa puhui myös vammoistaan, joita hän on saanut Aquaman 2 -elokuvan kuvauksissa.

- Satutin silmäni ja jouduin leikkaukseen. Sain silmääni jotain, mikä repi sarveiskalvoa ja se oli leikattava. Kyseinen vamma ei kuitenkaan ollut ainoa laatuaan. Voit lukea lisää täältä.

Dyyni-elokuva kertoo aavikkoplaneetasta, jossa melange-niminen aine on maailman arvokkain rikkaus. Samalla seurataan päähenkilö Paul Atreidesin selviytymiskamppailua vaarallisessa sci-fi-maailmassa.

Lue myös: Sci-fi-elokuvan kuvaukset pelottivat Jason Momoaa - paljastaa syyn tuoreessa haastattelussa

Lue myös: Jason Momoa loukkaantui Aquaman 2 -elokuvan kuvauksissa: "Olen ikääntyvä supersankari"

Lähde: Ellen DeGeneres Show

Kilpailut

Uusimmat