Kuva: AOP

Sci-fi-elokuvan kuvaukset pelottivat Jason Momoaa - paljastaa syyn tuoreessa haastattelussa

19.10.2021 16:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jason Momoa tähdittää Dyyni-elokuvaa, joka on tällä hetkellä elokuvateattereissa. Leffan kuvaukset olivat näyttelijälle jännittävä paikka.

Denis Villeneuven ohjaama Dyyni-sci-fi-elokuva on ollut yksi syksyn suurimmista elokuvista. Dyyni perustuu Frank Herbertin vuonna 1965 julkaistuun samannimiseen kirjaan.

Elokuva kertoo aavikkoplaneetasta, jossa melange-niminen aine on maailman arvokkain rikkaus. Samalla seurataan päähenkilö Paul Atreidesin selviytymiskamppailua vaarallisessa sci-fi-maailmassa.

Elokuvassa näyttelevät muun muassa Jason MomoaTimothée ChalametRebecca FergusonOscar IsaacJosh BrolinStellan SkarsgårdDave Bautista sekä Zendaya.

Momoa, 42, kertoo Unilad-julkaisun haastattelussa, että elokuva pelotti häntä todella paljon. Kyse ei ollut juonesta tai hahmosta, vaan siitä, että Momoa sai näytellä idoliensa kanssa.

- Tämä elokuva pelotti minua kaikista eniten ja kyse ei ollut roolista. Olin hermostunut, sillä työskentelin idolieni kanssa. Denis on yksi suosikkiohjaajistani ja monet näyttelijäkollegoistani ovat sellaisia, joita katson ylöspäin. Ympärilläni oli siis kaikki ne ihmiset, joiden kanssa olen aina halunnut tehdä töitä. 

Momoa muistetaan myös muun muassa Game of Thrones -sarjasta sekä Aquaman-elokuvasta.

Näet Dyyni-elokuvan trailerin alta tai tästä. 

Lue myös: Jason Momoa toi koko perheensä punaiselle matolle - isän ja pojan yhdennäköisyys hurmasi

Lue myös: Jason Momoa esitteli uuden Aquaman-asun - kyseessä ei ole ainoa supersankarin näkyvä muutos

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat