Kuva: AOP

Entinen Victoria´s Secret -malli turvautui äärimmäisiin keinoihin pysyäkseen hoikkana

23.10.2021 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Erin Heatherton lopetti Victoria´s Secretin kanssa työskentelyn vuonna 2013.

Entinen Victoria´s Secret -malli Erin Heatherton, 32, kertoo tuoreessa podcast-haastattelusta äärimmäisistä keinoista, joihin hän urallaan turvautui pysyäkseen mahdollisimman hoikassa kunnossa.

Naisen mukaan hän huomasi 25-vuotiaana kehonsa muuttuneen, eivätkä tavalliset teot enää tuottaneet toivottuja tuloksia. Pitääkseen kiinni urastaan, hän turvautui hyvin epäterveellisiin keinoihin. 

Laihduttamisen ja treenaamisen lisäksi Heatherton kertoi tavanneensa ravitsemusterapeutin, joka kehotti häntä kokeilemaan fentermiiniä sisältäviä dieettipillereitä. Kyseinen tuote on kemiallisesti amfetamiinin ja fenetyliamiinin johdos. 

- Hän antoi minulle laihdutuslääkettä, joka hillitsee ruokahalua. Olin valmis kokeilemaan vaikka mitä. Remontoin asuntoani ja minulla ei ollut varaa menettää työtäni. Myöhemmin aloin sitten piikittämään itseäni HCG:llä, joka on hormoni, jota keho tuottaa raskauden aikana, hän kertoo haastattelussa.

- Halusin epätoivoisesti laihduttaa ja hetken kuluttua piikitin vatsaani kuin diabeetikko. 

Heathertonin mukaan ajanjaksoa on vaikea muistella, sillä hänen toimintansa soti vahvasti myös hänen omaa moraaliaan vastaan. 

Heatherton ei omien sanojensa mukaan usko siihen, että alusvaateyritykset välittivät hänen hyvinvoinnistaan. 

- Minulla ei ole yhtään uskoa siihen, että nämä yritykset olisivat välittäneet minusta ja hyvinvoinnistani. Siinä kaikessa on kyse vain bisneksestä. Haluan jakaa tarinani siksi, että toivon, ettei kukaan sairastuisi syömishäiriöön tai vihaisi kehoaan. Tiedän, millaista se on, ja toivon, että tarinani voisi saada jonkun muuttamaan suhtautumistaan omaan kehoonsa.

Tällä hetkellä Heatherton kertoo voivansa hyvin. 

- Olen tehnyt paljon töitä sen eteen, että olen tässä nyt. 

Heatherton ei ole ainoa alusvaatemalli, joka on kertonut Victoria´s Secret -maailman epäkohdista julkisuudessa. Hiljattain kerroimme Bridget Malcolmin TikTok-avautumisesta, jossa hän esitteli rintaliivejä, joita hän käytti vuonna 2016 brändin muotinäytöksessä. 

Malcolmin mukaan muotinäytöksessä hänen yllään nähdyt liivit ovat kokoa 30A (65A EU-merkinnällä). Tällä hetkellä australialaismalli mahtuu omien sanojensa mukaan kokoon 34B (75B EU-merkinnällä), joka on hänelle "terveellinen" koko. 

Vuonna 2018 Malcolm omien sanojensa mukaan hylättiin Victoria´s Secretin -muotinäytöksestä, koska entisen markkinointijohtajan Ed Razekin mukaan hänen vartalonsa ei näyttänyt tarpeeksi hyvältä.

Jutun aiheesta löydät täältä.

Lue myös: Victoria's Secret luopuu tunnusomaisista "enkeleistään" - haluaa nyt voimaannuttaa naisia

Lue myös: Entisen Victoria´s Secret -mallin pysäyttävä julkaisu: "Katsokaa miten isot nuo liivit olivat päälläni"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat