Kuva: Senja Rapila

Radion suosikkijuontajista tehtiin Aku Ankka -hahmot - kuuntelijat keksivät hauskat nimiväännökset

25.10.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Juontajaparin yllätti Aku Ankka -lehdestä tuttu piirtäjä Kari Korhonen.

Radio Novan Aamu -ohjelmaa juontavat Aki Linnanahde ja Minna Kuukka saivat maanantaiaamuna suuren kunnianosoituksen. Aku Ankka -piirtäjä Kari Korhonen nimittäin ikuisti juontajaparin ankkahahmoiksi.

Linnanahde ja Kuukka esittelivät hahmot Radio Novan Aamun Facebook-sivulla. 

"Lähetyksissä on paljon puhuttu Aku Ankasta ja tässä Aki ja Minna ikuistettuna Ankka - hahmoiksi! Piirtäjänä Suomalainen Aku Ankka - piirtäjä Kari Korhonen! Iso kiitos! Eli saammeko esitellä Aki Lannanlähde ja Minna Kääkkä!"

Kuukan mukaan nimiväännökset ovat kuuntelijoiden keksimät. Korhosen piirtämä kuva tulee pääsemään kunniapaikalle. 

- Kun on viettänyt lapsuutensa kaveeraten Ankkalinnan väen kanssa, on suuri kunnia nähdä itsensä ankkahahmona huikean ankkapiirtäjä Kari Korhosen kynästä. Hienoa on myös, että pääsimme kuvaan yhdessä aamukollega Aki Linnanahteen kanssa ja että meidän ankka-alteregot ovat Radio Novan Aamun kuulijoiden keksimät. Kuva Aki Lannanlähteestä ja Minna Kääkästä tulee pääsemään kunniapaikalle!

Näet julkaisun alta tai tästä. 

Aku Ankka -lehdestä tuttujen nimien keksimisessä pyritään siihen, että nimi on itsessäänkin jo hauska, vaikka lukija ei tajuaisikaan, kehen sillä viitataan.

- Joskus ne ovat niin hankalia, että ihmiset jäävät miettimään niitä. Joskus on tullut epätoivoisia avunpyyntöjä, että joissain perheissä on viikko mietitty, kehen tällä viitataan ja sitten on jouduttu vähän auttamaan, lehden päätoimittaja Aki Hyyppä kertoi syyskuussa Radio Nostalgian Viikonlopun haastattelussa

Lue myös: Jasper Pääkkönen sai oman hahmon Aku Ankkaan - arvaatko nimen?

Lue myös: Aku Ankka -lehden nimiväännökset huvittavat - päätoimittaja vinkkaa, mitä lehteen haluavan julkkiksen ei tule tehdä

Kilpailut

Uusimmat