Kuva: AOP

Arnold Schwarzenegger ei halunnut Halloween-tähteä toimintaelokuvaan - "Hänelle tilanne oli outo"

28.10.2021 14:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Jamie Lee Curtis ja Arnold Schwarzenegger tähdittivät yhdessä True Lies -elokuvaa, joka julkaistiin vuonna 1994.

Uutta Halloween Kills -elokuvaa tähdittävä Jamie Lee Curtis, 62, kertoi Yahoo! Entertainment -julkaisun haastattelussa, että Arnold Schwarzenegger, 74, ei olisi halunnut häntä vuonna 1994 julkaistuun True Lies -elokuvaan.

Jamie Lee Curtisin mukaan Schwarzenegger tunsi naisnäyttelijän isän Tony Curtisin hyvin ja tämä aiheutti miehelle ongelmia näyttelemisessä.

- Arnold tiesi minut Tonyn tyttärenä. Arnold varmaankin ajatteli, että minun suuteleminen tuntuisi siltä kuin suutelisi veljentytärtä tai jotain, joten hän ei halunnut minua mukaan.

- Hänelle tilanne oli varmasti outo. Lopulta ohjaaja James Cameron sanoi Arnoldille, että rooli on kirjoitetu minulle ja tämä pitää tehdä minun kanssani.

Elokuvassa Arnold Schwarzenegger esittää Harry Taskeria, joka on toiminut vuosia vakoojana Helen-vaimonsa (Jamie Lee Curtis) tietämättä ja vaimo luuleekin, että Harry on tavallinen myyntimies. Lopulta Helen joutuu mukaan Harryn vaaralliseen maailmaan, joka on täynnä vauhtia ja vaaratilanteita. True Lies kääntyy tulevaisuudessa myös tv-sarjaksi.

Halloween Kills julkaistiin 15. lokakuuta.

Lue myös: Arnold Schwarzeneggerin toimintaelokuvasta tehdään tv-sarja - päärooliin Shameless-näyttelijä

Lue myös: Halloween-leffan lapsinäyttelijä palaa jatko-osaan 43 vuotta myöhemmin - kuumottava traileri julki

Lähde: Cinemablend

Kilpailut

Uusimmat