Kuva: AOP

Tamperelaisradio soittaa vain turkulaista musiikkia halloweenina - "Pelkkä ajatuskin hirvittää"

27.10.2021 10:15 - Roy Kokkonen

Halloweenina tamperelainen Radio 957 hylkää manserockin yhdeksi yöksi. Perjantai-iltana 29. lokakuuta kanavalla soivat muun muassa TPS:n maalilaulu, Tauski ja Tommi Läntinen.

Tamperelainen Radio 957 järkyttää pirkanmaalaisia omalaatuisella tempauksella. Halloweenin myötä kanavan omii turkulainen musiikki.

Turkulaisen musiikin yönä Popeda, Juice Leskinen ja Eppu Normaali saavat väistyä Matin ja Tepon, Tauskin ja Tommi Läntisen tieltä. Turkulaismusiikki valtaa kanavan iltakahdeksalta perjantaina 29. lokakuuta. Ilta jatkuu yön pikkutunneille saakka.

- Päätimme tarjota tamperelaisille karmeinta radiota ikinä, emmekä keksineet mitään pelottavampaa, sanoo Radio 957:n ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Ojala toteaa, että tempauksen jälkeen Tampere ei tule olemaan enää entisensä.

- Ysiviisseiskan valtaavat ensimmäistä kertaa ikinä turkulaisen musiikin kulmakivet: Kaiken takana on nainen, Maali se on hunajata, Via Dolorosa, Sinä vain. Tämä on painajainen, joka muuttuu todeksi, hän maalailee.

Radio 957 palkittiin vuoden paikallisradiona vuoden 2021 Radiogaalassa. Se tunnetaan rock- ja popklassikoista sekä erityisesti manserockista, jonka puolesta tehdyillä tempauksilla on myös tullut voitto radiogaalassa.

Ojala uskoo, että turkulaisen musiikin yö tulee herättämään kuumotuksia.

- Teemme radiota kaikenikäisille tamperelaisille ja pirkanmaalaisille, mutta tämä lähetys ei ole heikkohermoisille. Aiomme esimerkiksi järjestää kilpailun, jossa pitää laskea, kuinka monta kertaa TPS:n maalilaulu soi. Pelkkä ajatuskin hirvittää, hän kauhistelee.

Lue myös: Mitä ihmettä? Radiokanava tyhjensi soittolistansa ja laittoi tilalle pelkkää Popedaa

Lue myös: Costello Hautamäen uusi soolokappale kerää hehkutusta: "Mahtava meininki!"

Radio 957 ja Voice.fi kuuluvat Bauer Mediaan.

Kilpailut

Uusimmat