Kuva: AOP

Alkaako tästä Abban uusi valtakausi? Jäsenet paljastavat, mitä ajattelevat bändin tulevaisuudesta

28.10.2021 21:15 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Abba julkaisi uutta musiikkia 40 vuoden tauon jälkeen.

Abban paluu 40 vuoden tauon jälkeen oli varmasti yksi tämän vuoden merkittävimmistä musiikkitapahtumista. Nyt yhtyeen jäsenet kommentoivat, alkaako tästä ABBA:n uusi maailman valloitus.

Yhtye julkaisee uuden albuminsa Voyage 5. marraskuuta 2021 ja esittää erityisen hologrammikeikan Lontoossa toukokuussa 2022. Keikalla yhtyeen tuotantoa esittävät jäsenten, Agnetha Fältskogin, 71, Anni-Frid Lyngstadin, 75, Benny Anderssonin, 74, ja Björn Ulvaeuksen, 76, hologrammit. Yhtyeen paluu on otettu valtavalla suosiolla vastaan, mutta jäsenet kommentoivat kuitenkin pitävänsä epätodennäköisenä, että julkaisivat enää uuden albuminsa jälkeen uutta musiikkia.

- Tässä se on, sen täytyy olla, tiedäthän, Andersson kommentoi.

Andersson lisää myös, että vaikka bändi lopetti musiikin teon ja esiintymisen 40 vuotta sitten, ei hän koskaan vannonut, etteivätkö he voisi vielä palata. Nyt hän kuitenkin vannoo.

- En itse koskaan sanonut, että Abba ei voisi koskaan tapahtua uudelleen. Mutta voin kertoa teille nyt: tässä se on, Andersson jatkaa.

Abba hajosi vuonna 1982 bändin avioparien erottua jo aiemmin. Tähän mennessä Abba on julkaissut kolme uutta kappaletta, I Still Have Faith In You, Don't Shut Me Down ja Just A Notion, jotka fanit ovat ottaneet innolla ja tunteikkaasti vastaan.

Lue myös: Abban Agnetha Fältskog antoi erikoishaastattelun yhtyeen comebackista: "Vastaanotto on ollut huikea"

Lue myös: Abba on tullut takaisin - uudet kappaleet herkistivät heti fanit

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat