Kuva: AOP

Ahdistus on vaivannut Ryan Reynoldsia lähes koko elämän ajan - 'Valvon öitä ja käyn läpi asioita'

02.11.2021 08:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Reynolds kertoo WSJ Magazine -julkaisun haastattelussa, että opettelee edelleenkin elämään ahdistuksen kanssa.

Näyttelijä ja liikemies Ryan Reynolds, 45, on kamppaillut lähes koko elämänsä ahdistuksen kanssa. Reynolds kertoo WSJ Magazine -julkaisun haastattelussa, että täyttää usein kalenteriaan liian täyteen, että ei ehtisi ajatella ahdistusta.

- Saatan tehdä asioita enemmän kuin minun pitäisi. Se on varmaankin tällainen kanadalaisen ajattelutapa: Minun täytyy tehdä asiat, jos olen niin luvannut. Joskus teen asioita oman mielenterveyteni kustannuksella, Reynolds sanoo. 

- Uppouduin asioihin liian paljon ja se on tavallaan koko ahdistuksen moottori. Valvon usein öitä ja käyn läpi kaikkia mahdollisia skenaarioita, näyttelijä jatkaa ja myöntää, että opettelee edelleenkin elämään ahdistuksensa kanssa.

Lokakuussa Reynolds ilmoitti, että aikoo pitää pienen sapattivapaan elokuvien teosta. Mies aikoo keskittyä nyt olemaan läsnä perheensä elämässä. 

- Yritän olla keräämättä "rasteja ruutuun" ja nauttia vain nykyhetkestä, sillä se on mahtavaa.

 

Toukokuussa Reynolds puhui ahdistuksestaan Twitterissä, kun Yhdysvalloissa vietettiin mielenterveyskuukautta. 

"Yksi syy, miksi julkaisen tämän niin myöhään, on se, että ylitäytän kalenteriani. Ja yksi syy, miksi täytän niin kovasti kalenteriani, on elämänpituinen ystäväni, ahdistus", Reynolds kirjoitti.

"Tiedän, että en ole yksin ja kaikki te, jotka ylibuukkaatte, yliajattelette, ylityöskentelette, ylihuolehditte ja muuta, muistakaa, että ette ole yksin. Emme puhu tarpeeksi mielenterveydestä emmekä tee tarpeeksi, että siitä voi puhua", näyttelijä jatkoi.

Lue myös: Ryan Reynolds täytti vuosia - Hugh Jackman kuittaili ystävälleen

Lue myös: Blake Lively iski Ryan Reynoldsin julkaisuun ja fanit riemastuivat: "Trollausta parhaimmillaan"

Lue myös: Ryan Reynolds avautuu ahdistuksestaan - "Emme puhu tarpeeksi mielenterveydestä"

Lähde: People

Kilpailut

Uusimmat