Kuva: AOP

Michael Jacksonin Blanket-poika teki harvinaisen esiintymisen tv:ssä – katso

02.11.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Blanket on tällä hetkellä 19-vuotias ja tunnetaan nykyään nimellä Bigi.

Edesmenneen Michael Jacksonin lapsia nähdään julkisuudessa harvakseltaan. Yksi hänen lapsistaan, 19-vuotias Prince Michael Jackson, joka tunnetaan paremmin nimellä Blanket, ei ole julkisuuden valokeilassa viihtynyt, mutta teki kuitenkin hiljattain harvinaisen tv-esiintymisen. 

Tätä nykyä Bigi-nimellä tunnettu nuorukainen liittyi sisarusten joukkoon Good Morning Britain -ohjelmassa. Esiintymisen taustalla oli erittäin tärkeä syy, ilmastonmuutos. Jacksonin lasten mukaan he halusivat avata Los Angelesissa sijaitsevan kotinsa ovet halloweenin Thriller-juhlaa varten kiinnittääkseen huomiota maapallon tilaan.

Ohjelmassa Bigi puhui myös ensimmäistä kertaa julkisesti myös isästään. 

- Tässä talossa on todella paljon siistiä tavaraa. Tässä talossa tiiviistyy se, millainen isä oli. Sitähän meistä jokainen haluaa. Luoda sellaista, josta muut toivottavasti nauttivat, mutta myös sellaista, mikä on heille tärkeää.  

- Itse olen sitä mieltä, että on tärkeää, että me kaikki tiedämme ilmastonmuutoksesta. Meillä on paljon tehtävää, mutta onneksi sukupolvemme tietää kuinka tärkeää se on, hän kertoi.

Videopätkän pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä.

Lue myös: Michael Jacksonin poika harvinaisessa haastattelussa - kertoo, milloin tajusi isänsä suuruuden

Lue myös: Michael Jackson -fani käytti valtavia summia näyttääkseen idoliltaan - hämmentävä yhdennäköisyys!

Lähde: Unilad

Kilpailut

Uusimmat