Kuva: AOP

Travis Barker paljasti, minkä nimen antaisi pojalleen ja sai exän raivostumaan - "Kierrätystä"

02.11.2021 13:45 - Minttu Tikkanen / minttu.tikkanen@bauermedia.fi

Barker on vihjannut, kuinka hän ja kihlattu Kourtney Kardashian nimeäisivät mahdollisen lapsensa.

Lokakuussa Kourtney Kardashianin, 42, kanssa kihlautunut Travis Barker, 45, on vihjannut, minkä nimen pari antaisi mahdolliselle lapselleen tulevaisuudessa. Barker paljasti nimiehdotuksensa kommentoimalla Kardashianin julkaisemaan Instagram-kuvaan.

"Poikamme nimi olisi Elvis", Barker kommentoi.

Julkaisun näet alta tai täältä.

Suloisesta kommentista nousi kuitenkin kohu, sillä Barkerin vuosien 2004-2008 aviopuoliso ja hänen kahden lapsensa äiti, Shanna Moakler, 46, riensi kertomaan, että pariskunnan 15-vuotias tytär Alabama on nimetty käyttäen samaa inspiraation lähdettä eli elokuvaa True Romance. Moakler kertoo olevansa hyvin järkyttynyt, että Barker haluaa nimetä myös uuden kumppaninsa kanssa mahdollisesti saamansa lapsen saman elokuvan mukaan. Moakler kuvailee US Weeklyn haastattelussa tempausta "kierrätykseksi."

Moakler kertoo kyseisen elokuvan olleen hänen ja Barkerin yhteinen juttu, he astelivat alttarille elokuvan tunnusmusiikin soidessa ja nimesivät esikoisensa elokuvasta inspiroituneina. Barker ja Kardashian herättivät huomiota myös luomalla uudelleen elokuvan julisteen, jossa ovat itse pukeutuneet päähenkilöiksi ja selvästi ottaneet elokuvan omikseen.

- Outoa on se, että he postailivat elokuvasta, joka yhdisti minua ja Travista. Nimesimme tyttäremmme Alabamaksi elokuvan mukaan. Astelin alttarille elokuvasta tutun You're So Cool -kappaleen tahdissa, Moakler kuvailee US Weeklylle.

 Julkaisun voit katsoa alta tai täältä.

Barkerin ja Moaklerin välit ovat olleet kylmät jo pidemmän aikaa, he ovat muun muassa kuittailleet toisilleen julkisesti ja kummatkin poistaneet tai peittäneet aiemmat parisuhdetatuointinsa.

Lue myös: Travis Barker tatuoi Kourtney Kardashianin huulet käteensä - katso kuva lopputuloksesta

Lue myös: Travis Barkerin eksä poisti parisuhdetatuoinnin - syyttää rumpalia loukkaavista julkaisuista

Lähde: Daily Mail

Uusimmat