Kuva: AOP

Vin Diesel vaatii Dwayne Johnsonia palaamaan Fast & Furious -elokuviin - "Täytä kohtalosi"

08.11.2021 19:15 - Roy Kokkonen

Kaksikko ajautui pahoihin riitoihin Fast & Furious 8 -elokuvan kuvauksissa. Nyt Vin Diesel haluaa, että Dwayne Johnson hautaa sotakirveen ja palaa sarjan kaksiosaiseen loppuhuipennukseen.

Näyttelijä Vin Diesel, 54, haluaa, että Dwayne Johnson, 49, palaa Fast & Furious -elokuvasarjan kahteen viimeiseen osaan. 

Johnson tuli elokuvasarjaan vuonna 2011 ilmestyneessä Fast & Furious 5 -elokuvassa, jonka jälkeen hän oli mukana sarjan kahdeksanteen elokuvaan asti. Kaksikko ajautui riitoihin elokuvasarjan kuvauksissa ja pui erimielisyyksiään myös julkisuudessa. Vielä myöhemmin hän tähditti sarjan spin-off-elokuvaa Hobbs & Shaw, mutta viimeisimmässä Fast & Furious 9 -elokuvassa hän loisti poissaolollaan.

Nyt Diesel vaatii, että Johnson hautaa sotakirveen ja palaa sarjan kaksiosaiseen päätöselokuvaan. Sovittelevan Instagram-julkaisun alussa Diesel kertoo, että hänen lapsensa puhuvat Johnsonista setänä.

"Perintö odottaa. Kerroin sinulle vuosia sitten, että aion täyttää Pablolle antamani lupauksen", Diesel kirjoittaa.

Pablo on lempinimi, jonka Diesel antoi ystävälleen Paul Walkerille, joka myös näytteli F&F-elokuvissa. Walker kuoli auto-onnettomuudessa vuonna 2013 vain 40-vuotiaana. He olivat hyvin läheisiä. Lokakuussa Diesel saattoi Walkerin Meadow-tyttären alttarille.

"Vannoin että loppuhuipennuksesta tulee sarjan paras elokuva. Sanon tämän rakkaudesta, mutta sinun täytyy saapua paikalle. Älä jätä sarjaa heitteille, sinulla on hyvin tärkeä rooli näyteltäväksi. Kukaan muu ei voi näytellä Hobbsia. Toivon että tartut tilaisuuteen ja täytät kohtalosi", hän kirjoittaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Diesel ja Johnson pidettiin erillään Fast & Furious 8 -elokuvan lehdistötilaisuudessa vuonna 2017. Samalla Johnson latasi täyslaidallisen nimeämättömästä miespuolisesta näyttelijästä Instagram-julkaisussa, jonka hän myöhemmin poisti.

"Toiset miesnäyttelijöistä osaavat käyttäytyä kuin ammattilaiset, ja toiset taas eivät. Ja jälkimmäiset ovat liian nössöjä tekemään asialle mitään. Kun katsotte elokuvaa ja ajattelette, että olen oikeasti vihainen, niin se on myös totta", Johnson kirjoitti tuolloin.

Myöhemmin kaksikko tapasi toisensa, mutta se ei sujunut rauhallisissa merkeissä.

– Silloin selvisi, että olemme todellakin erilaisia. Ja päätimme jättää asian siihen, Johnson kertoi tänä syksynä Vanity Fairille.

Diesel puolestaan kommentoi kaksikon riitoja heinäkuussa Men's Healthin haastattelussa. Hän totesi antaneensa kuvauksissa "kovaa rakkautta", jotta saisi puristettua Johnsonista parhaan mahdollisen näyttelijänsuorituksen irti. 

Lue myös: Miksi Vin Diesel ja Dwayne Johnson ajautuivat riitoihin? 'Kyse oli kovasta rakkaudesta'

Lue myös: Dwayne Johnson kommentoi hänen ja Vin Dieselin välistä riitaa - huhut salatapaamisesta ovat totta 

Kilpailut

Uusimmat