Kuva: AOP

Miksi Vin Diesel ja Dwayne Johnson ajautuivat riitoihin? 'Kyse oli kovasta rakkaudesta'

23.06.2021 16:45 - Roy Kokkonen

Vin Diesel ja Dwayne Johnson ajautuivat riitoihin vuonna 2017. Diesel paljastaa vihdoin, mikä johti kaksikon välirikkoon.

Vuonna 2017 uutisoitiin, että Vin Diesel ja Dwayne Johnson pidettiin tarkoituksella erillään Fast & Furious 8 -elokuvan lehdistötilaisuuksissa. Samaan aikaan Johnson haukkui Instagramissa miespuolista näyttelijää, jota hän ei kuitenkaan nimennyt.

Seuraavana vuonna Rolling Stone -lehden haastattelussa Johnson vihjasi, että heillä todellakin on riitaa. Hän kertoi, että heillä on "fundamentaalisia eroja filosofiassa ja siinä, kuinka he suhtautuvat yhteistyöhön ja elokuvantekoon".

Vin Diesel, joka on myös Fast & Furious -elokuvien yksi tuottajista, on viimein kertonut, mistä kaksikon kärhämä oli lähtöisin.

Diesel selittää Men's Health -lehden haastattelussa, että Johnsonin rooli oli vaikea näytellä, ja että yleisön täytyi pystyä unohtamaan Johnsonin entinen showpainiura.

– Lähestymistapani sisälsi paljon kovaa rakkautta, jotta voisin auttaa hänen näyttelijänsuorituksensa sille tasolle, jolle se kuului, Diesel kertoo.

Independentin mukaan Johnson on saattanut loukkaantua Dieselin sanoista, koska hän oli näytellyt jo yli kymmenen vuoden ajan ennen roolia Fast & Furious -sarjassa. Hän jopa karisti vanhan The Rock -showpaininimensä vuonna 2008 ja halusi, että häneen viitataan vain oikealla nimellään. 

Johnson ei ole mukana uusimmassa Fast & Furious 9 -elokuvassa, joka saa Suomen ensi-iltansa 30. kesäkuuta.

Lue myös: Vin Diesel teki jo paljastuksen Fast & Furious 10 -leffasta: Megasuosittu räppäri jatkaa mukana

Lue myös: Vin Diesel sai Paul Walkerin tyttäreltä koskettavan kuvan - katso kaunis julkaisu

Lähteet: Men's Health, Independent

Kilpailut

Uusimmat