Kuva: AOP

Kim Kardashianin ihastus Pete Davidsoniin, 27, syvenee: "Hän odottaa innolla, mitä tulevaisuus tuo"

11.11.2021 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Parin lämpimistä väleistä on huhuttu muutaman viikon ajan.

Kerroimme muutama viikko sitten, kuinka Kim Kardashian, 41, ja näyttelijä Pete Davidson, 27, ovat viihtyneet yhdessä. kaksikko ikuistettiin yhteiskuviin halloween-viikonloppuna ja suhdehuhut alkoivat kiertää hurjaa vauhtia.

Aluksi Kardashianin lähipiiristä kerrottiin, että kyseessä on pelkkä ystävyyssuhde. Nyt muutamaa viikkoa myöhemmin tilanne on saanut kuitenkin uudenlaisen käänteen Kardashianin suunnalta.

Naisen lähipiirin mukaan Kardashianin tunteet ovat syventyneet.

- Pete saa hänet nauramaan ja Kim odottaa innolla, mitä tulevaisuus tuo mukanaan. Kun he viettävät aikaa yhdessä, saa se Kimin hymyilemään ja innostumaan, lähipiiristä kerrotaan. 

Lähipiirin mukaan Kardashianin perhe ja ystävät ovat tilanteesta innoissaan. 

Kumpikaan ei ole vahvistanut suhdetta tai lämpimiä tunteita julkisuudessa. Hiljattain Davidson sai aikaan huvittuneita reaktioita kommentoidessaan tilannetta tv-haastattelussa.

Davidson vieraili Late Night -ohjelmassa ja juontaja Seth Meyers halusi ottaa huhut puheeksi. Meyers ei maininnut Kardashiania nimeltä, mutta hän halusi tietää Davidsonilta, pitävätkö huhut paikkaansa vai eivät.

- Olen halunnut puhua tästä paljon, koska huomaan, kuinka minusta kuiskaillaan. Mutta kyllä se on totta... Davidson pohjusti ja jatkoi: - Minä todellakin julkaisen uuden ohjelman Tubi-palvelussa!

Davidsonin vastaus sai yleisön nauramaan eikä keskustelua Kardashianista enää käyty.

Kardashian erosi miehestään Kanye Westistä aiemmin tänä vuonna. Kardashianilla ja Westillä on neljä yhteistä lasta, North West, 8, Saint West, 5, Chicago West, 3, ja Psalm West, 2. 

Kaksikosta Kardashian ei ole ainoa, joka on ollut viime aikoina suhdehuhujen kohteena. Kerroimme nimittäin aiemmin, että West on yhdistetty mallina työskentelevään Vinetriaan. Jutun aiheesta löydät täältä

Lue myös: Kim Kardashian ei ole iloinen Kanye Westin puheista - "Hän on siirtynyt eteenpäin"

Lue myös: Kanye West kutsui Kim Kardashiania vaimokseen - "Lapseni haluavat, että vanhemmat pysyvät yhdessä"

Lähde: In Style

 

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat