Kuva: AOP

Kanye Westin huhutaan tapailevan 22-vuotiasta mallia - ikuistettiin yhteiskuvaan koripallopelissä

08.11.2021 09:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Vain muutama päivä sitten West kutsui Kardashiania vielä vaimokseen.

Räppäri Kanye West, 44, ja tv-tähti Kim Kardashian, 41, ilmoittivat erostaan vuoden alussa, kun julkisuuteen levisi tieto siitä, että Kardashian olisi laittanut eron vireille. Ero ei kuitenkaan ole vielä astunut virallisesti voimaan ja West kutsuikin Kardashiania vaimokseen useaan otteeseen Drink Champs -ohjelmassa.

Ohjelmassa West myös kommentoi Kardashianin Saturday Night Live -ohjelman juontamista. Avausmonologissaan Kardashian nimittäin sanoi, että erosi Westistä tämän persoonallisuuden takia.

- SNL laittoi vaimoni sanomaan niin. Ja en ole koskaan nähnyt eropapereita. Emme ole edes eronneet, West sanoi.

Kommenteista huolimatta Westin, joka tunnetaan nykyään nimellä Ye, huhutaan tapailevan 22-vuotiasta Vinetriaa, joka työskentelee mallina. Tietojen mukaan pari on tapaillut jo tovin ja lähipiirin mukaan suhde on syventynyt.

Pari teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä yhdessä viime viikonloppuna, kun he saapuivat yhdessä koripallopeliin. Kuvan pääset katsomaan alta. Jos se ei näy, löydät sen myös täältä

Kyseessä ei ole ensimmäinen nainen, johon West on eron jälkeen yhdistetty. Kesällä kerrottiin, että West tapailee huippumalli Irina Shaykia. Suhde jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä vain muutaman kuukauden jälkeen parin kerrottiin lähteneen eri teille.

Kardashian sen sijaan on yhdistetty viime aikoina koomikkona ja näyttelijänä uraa luovaan Pete Davidsoniin, 27. Lähipiirin mukaan suhde on ystävyyttä, mutta joidenkin mukaan Davidson toivoisi kuitenkin enemmän

Kardashianilla ja Westillä on neljä yhteistä lasta, North West, 8, Saint West, 5, Chicago West, 3, ja Psalm West, 2. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Kanye West on pyytänyt Kim Kardashiania pidättäytymään julkisista hellyydenosoituksista

Lue myös: Kim Kardashianin juontamasta SNL-ohjelmasta ensimmäinen maistiainen - video herätti mielipiteitä

Lähde: Mirror

Suosittelemme

Uusimmat