Kuva: AOP

Ihastuivatko American Pie -näyttelijät toisiinsa? Elokuvan tähti Tara Reid vastaa

14.11.2021 18:15 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Ensimmäinen American Pie -elokuva julkaistiin vuonna 1999.

American Pie -elokuvasarja alkoi vuonna 1999 ja varsinkin ensimmäiset elokuvat olivat aikansa ilmiöitä. Roiseissa komediaelokuvissa seurataan nuorten ihmisten elämää opiskelu- ja parisuhdekiemuroissa.

Näyttelijä Tara Reid, 46, joka esitti Vicky Lathum -hahmoa, paljasti Page Six -julkaisun haastattelussa, että vaikka elokuvasarjan alussa näyttelijät olivat nuoria ja viettivät paljon aikaa kuvauksissa, ei kukaan koskaan päättynyt deittailemaan kollegaansa.

- Voin sanoa, että mitään sellaista ei tapahtunut. Olimme nuoria ja kyseessä oli monelle ensimmäinen elokuva. Olimme kuin perhe, eli veljiä ja siskoja, eikä kukaan halua deittailla veljeään. Välillämme oli suuri kunnioitus.  

- Halusimme vain tehdä hyvän elokuvan ja pitää välimme kunnossa. 

 Vieläkö alkuperäiset näyttelivät voisivat palata American Pie -elokuvasarjaan?

- Ensimmäinen elokuva oli suuri ilmiö sukupolvellemme, ja toivon, että palaamme vielä. Mutta tulevaisuus sen kertoo, Reid päätti. 

Tara Reid. (kuva: AOP)

Kahta ensimmäistä American Pie -elokuvaa tähdittivät Reidin lisäksi muun muassa Alyson Hannigan, Mena Suvari, Chris Klein, Natasha Lyonne sekä Seann William Scott. Monet alkuperäisistä näyttelijöistä palasivat vielä American Pie: Luokkakokous -leffaan, joka julkaistiin vuonna 2012. 

Lue myös: Muistatko American Pie -elokuvan pikkutuhman kohtauksen? - "Ilman roolia en olisi saanut uraa"

Lue myös: American Pie -näyttelijä eli kaksoiselämää ennen hittielokuvan julkaisua: Oli pahassa huumekoukussa

Lähde: Page Six

Kilpailut

Uusimmat